„Lupii” se antrenează online

Dacă, după întreruperea campionatului, petroliștii s-au pregătit, atât cât s-a putut, individual, urmând programul întocmit de către preparatorul fizic Alessandro Cittadino, de săptămâna trecută elevii lui Costel Enache au trecut la următorul pas.

Astfel, de pe 1 mai, „lupii” au început antrenamentele cu grupul, dar, bineînțeles, tot online, prin intermediul unor aplicații arhicunoscute și folosite în această perioadă. Ședințele de pregătire durează 60 de minute și se derulează zilnic, fiind conduse și supravegheate, din spatele laptopurilor, de către staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor”.

„Până săptămâna trecută noi le dădeam exercițiile, ei le făceau și, apoi, ne trimiteau filmările. De pe 1 mai am început să lucrăm cu toții dar, desigur, este o situație de compromis. Sunt prezenți toți jucătorii, însă nu este același lucru ca atunci când faci un antrenament normal, pentru că nu poți să-i simți la fel de bine și, în plus, lipsește comunicarea directă, una foarte importantă pentru noi. Dar, ne adaptăm la vremurile pe care le trăim și trebuie să folosim aceste metode pentru a menține cât de cât la un nivel bun pregătirea fizică”, a explicat antrenorul principal al „găzarilor”, Costel Enache.

Așteptăm să vedem care vor fi condițiile pentru reluarea antrenamentelor de după data de 15 mai. Noi ne-am făcut planurile, suntem pregătiți și pentru situația în care va trebui, pentru început, să ne antrenăm în grupuri mai mici. Tot ce ne dorim este, însă, să ne întoarcem la treabă, iar lucrurile să revină cât mai repede la normal”, a adăugat Costel Enache.

Mai jos, puteți vedea câteva imagini surprinse de la antrenamentele online pe care le fac petroliștii în această perioadă.

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115