„Lupii” și-au reluat pregătirile

După o pauză de cinci zile, petroliștii s-au întors, astăzi, la antrenamente. „Lupii” s-au pregătit pe terenul de la Pleașa, iar în perioada următoare, până la reluarea campionatului, vor rămâne la Ploiești, urmând să susțină și două meciuri test. Primul se va disputa miercuri, 23 noiembrie, de la ora 12.00, la Sf. Gheorghe, cu Sepsi OSK, iar cel de-al doilea sâmbătă, 26 noiembrie, de la aceeași oră, cu FC Voluntari, intenția oficialilor clubului nostru fiind aceea ca partida contra ilfovenilor să se joace la Ploiești.

Seniko Romeo Doua, noutatea de la antrenamente

Sub comanda staffului tehnic al „galben-albaștrilor” se va afla, în perioada următoare, și jucătorul african Seniko Romeo Doua. În vârstă de 21 de ani, Doua vine din Coasta de Fildeș, de la formația de prim eșalon SOA Yamoussoukro, fiind și „căpitan” al reprezentativei „U23” a țării sale, el evoluând pe postul de fundaș dreapta.

Altfel, de la antrenamentele din această săptămână lipsesc Mario Bratu și Valentin Țicu, aflați la echipele reprezentative „U20” și „U21”, în vreme ce Christian Irobiso va sosi zilele următoare, iar Harrison Manzala, răcit, nu s-a pregătit, astăzi, alături de coechipierii săi.

Donație din partea unui petrolist

Sprijin important primit din partea unui petrolist! Un fost colaborator al „galben-albaștrilor”, Vergil „Gelu” Gheorghe, cel care, în momentul de față, își desfășoară activitatea în zona Golfului Persic, tot în cadrul fotbalului, a donat două aparate de fizioterapie profesionale, care vor fi folosite, de acum înainte, de către departamentul medical al clubului nostru.

Mulțumim!

Următorul meci

UTA Arad vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Francisc von Neuman
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12655
22648
32645
42640
52639