Mâine, joc-test cu CS Petrolul 95

Profitând de pauza pe care o vor avea, în etapa viitoare, în campionat, în condițiile în care partida cu Turris-Oltul Tr. Măgurele a fost reprogramată pentru data de 20 noiembrie, petroliștii au avut parte de două zile libere după meciul cu Concordia Chiajna, revenind, de astăzi, la antrenamente.

Astfel, prima ședință a săptămânii s-a derulat pe „Ilie Oană”, iar la ea au participat și jucătorii care, în ultima perioadă, n-au putut evolua din cauza problemelor de natură medicală. Laurențiu Marinescu, Walace da Silva, Cristian Sîrghi și Petru Racu s-au pregătit la intensitate normală alături de coechipierii lor, așa încât ei vor fi apți de joc începând cu următoarea confruntare oficială, cea de miercurea viitoare, cu Sănătatea Cluj, din cadrul optimilor Cupei României.

N-au fost prezenți, în schimb, tinerii Mario Bratu și Ianis Stoica, cei doi aflându-se, încă de sâmbătă, la o acțiune a lotului național „U18”, ce cuprinde două jocuri de verificare în compania formației similare a Slovaciei, primul fiind programat să se desfășoare în această după-amiază.

Elevii lui Flavius Stoican se vor pregăti, pe parcursul săptămânii, la Ploiești, iar mâine au parte și de un joc-test, în compania formației de eșalon județean CS Petrolul 95 Ploiești. Va fi un bun prilej pentru tehnicianul „galben-albaștrilor” să le dea minute celor care au evoluat mai puțin pe parcursul acestui sezon, într-o întâlnire ce va începe la ora 11.00 și se va disputa pe terenul de la Baza „Chiru Sport” din incinta parcului de la Sala Sporturilor.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043