Mâine, primul test al verii

Petroliștii se pregătesc să încheie prima săptămână a cantonamentului din Slovenia. O perioadă intensă, cu câte două sau trei antrenamente în fiecare zi, fără, practic, vreun moment de respiro. Beneficiind și de condițiile impecabile de la Rogla, ca și de o temperatură aproape ideală pentru această perioadă, „lupii” au răspuns foarte bine programului stabilit de către staff-ul tehnic, Florin Pîrvu fiind mulțumit de modul în care s-au comportat elevii săi.

De joi, 22 iunie, încep și meciurile de verificare, prima adversară fiind gruparea nord-macedoneană KF Shkendija Tetovo (de patru ori campioană națională și de două ori câștigătoare a Cupei, locul trei în ultima ediție de campionat), cu care, de altfel, petroliștii împart în aceste zile același hotel în Slovenia. Firesc, astfel, meciul se va juca chiar la Rogla, începând cu ora locală 17.30 (18.30 în România).

Iată, însă, programul complet al celor cinci partide amicale din  Slovenia și Austria, precum și locurile de disputare ale acestora:

22 iunie, Rogla (Slovenia): FC Petrolul – KF Skhendija Tetovo (Macedonia de Nord)

26 iunie, Slovenska Bistrica (Slovenia): FC Petrolul – FK Sarajevo (Bosnia)

30 iunie, Kirdricevo (Slovenia): FC Petrolul – NK Aluminij (Slovenia)

04 iulie, Friedberg (Austria): FC Petrolul – Panathinaikos Atena (Grecia)

05 iulie, Jennersdorf (Austria): FC Petrolul – NK Osijek (Croația).

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043