Marius Stan: „FC Petrolul Ploiești nu s-a abătut în niciun moment, și nici nu o va face, de la principiile care guvernează fair-play-ul!”

Lansate, astăzi, la adresa clubului nostru, prin intermediul mass-media, declarațiile speculative date, sub protecția anonimatului, de către un jucător al formației AFC Turris-Oltul Tr. Măgurele au fost respinse în termeni categorici de către președintele FC Petrolul Ploiești, Marius Stan.

„Nu putem comenta așa-zisele declarații speculative oferite sub protecția anonimatului și lansate, în spațiul public, prin intermediul mass-media. Tot ceea ce putem spune este faptul că FC Petrolul Ploiești nu s-a abătut în niciun moment, și nici nu o va face, de la principiile care guvernează fair-play-ul, iar clubul nostru rămâne fidel crezului că învingătoarea unui meci este stabilită strict pe teren, prin joc și criterii sportive. Respingem cu tărie și categoric orice speculații cu valențe acuzatoare referitor la eventualele încălcări ale principiilor și practicilor etice de către clubul nostru și, în același timp, ne exprimăm speranța și convingerea că lupta pentru promovare în primul eșalon nu va fi influențată de practici extra-sportive”, a declarat Marius Stan, președintele FC Petrolul Ploiești.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043