Meci cu multe goluri: 5-0 vs Unirea Ungheni

După 1-0 cu Tricolorul Brează, 1-0 cu Farul Constanța și 3-0 cu Petrolul 95, „lupii” au bifat, astăzi, cea de-a patra victorie din jocurile de pregătire, și, din nou, una fără gol primit. Petroliștii s-au impus clar, 5-0 (4-0), în fața mureșenilor de la Unirea Ungheni, într-o partidă disputată, în această după-amiază, pe arena „Gheorghe Șilaev” din Plopeni.

Meciul de la Plopeni n-a avut, practic, istoric, elevii lui Nicolae Constantin reușind să înscrie de patru ori în primele 35 de minute. Buia (7) a deschis scorul cu o lovitură de cap, fructificând o centrare venită de la Măzărache, iar Constantinescu (15) a punctat pentru 2-0, cu o execuție frumoasă, un șut de la 12 metri, lateral dreapta, în vinclul opus. Diferența a crescut repede, după ce Meijers (19) a reluat din careu, la un corner de pe stânga, pentru ca Țicu (35) să stabilescă scorul primei părți, transformând o lovitură liberă de la 20 de metri, mingea ducându-se în colțul din dreapta portarului oaspeților. După reluare, pe o ploaie torențială, petroliștii au mai punctat o singură dată, Meijers (50) reușind dubla, tot după un corner, doar că, de această dată, fundașul olandez a înscris cu o lovitură de cap.

S-a terminat, astfel, 5-0, la capătul unui joc în care Nicolae Constantin a rulat aproape întreg efectivul avut la dispoziție, singurii jucători menajați fiind portarul Ciobotaru și atacantul Diarra. De asemenea, Vajushi și Lică nu au putut fi folosiți, cei doi pregătindu-se, în ultimele zile, separat din cauza unor probleme de natură medicală, la fel cum, din același motiv, și Enache a fost nevoit să ia o pauză.

Petroliștii au început meciul cu Avram – Pârvulescu, Mejers, Manolache, Țicu – Cebotaru, S. Pană – Constantinescu, Buia, Saim Tudor (22 Nițescu) – Măzărache. Din minutul 60, Nae Constantin a schimbat liniile, apelând la Jercălău – Niță, Olaru, Huja, Oprea – Seto, Licsandru – Bratu, Boțogan, Nițescu (70 Nicolae) – Ilie.

Vineri, de la ora 11.00, formația noastră va susține un nou test, de această dată în fața unei prim-divizionare. Adversară va fi Chindia Târgoviște, partida urmând să se dispute la Strejnic.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043