AFC Hermannstadt vs FC Petrolul Ploiești

AFC Hermannstadt vs FC Petrolul Ploiești

vs

Recapitulare

Cu două meciuri înainte de pauza de iarnă și cu cinci etape rămase de jucat până la intrarea în play-off, Petrolul a mers la Mediaș cu intenția de a mări și mai mult distanța ce o separa în clasament de una dintre principalele contracanditate la promovare, AFC Hermannstadt. Erau opt lungimi înaintea primului fluier al „centralului” Fluieran și, până la urmă, au rămas doar cinci, pentru că planul elevilor lui Nicolae Constantin nu s-a concretizat nici pe jumătate, „lupii” întorcându-se cu mâna goală la Ploiești.

Așa cum era de așteptat, echilibrul a fost factorul care a definit jocul de la Mediaș, niciuna dintre echipă nepărând dispusă să-și asume prea multe riscuri. Lupta s-a dus mai mult la mijlocul terenului și, astfel, prima repriză a fost una relativ săracă în ocazii clare de gol. Dintre cei doi portari, cel mai mult a avut de lucru Avram, atent la șuturile expediate, din marginea careului, de către Sîntean (13) și Opruț (40).

Imediat după reluare, Nae Constantin a căutat să revitalizeze ofensiva, apelând la un atacant de careu, Senad Jarovic, în locul unui mijlocaș, Silviu Pană. S-a schimbat și distribuția în câmpul de joc, pentru că Diarra a mers în banda stângă iar Vajushi a trecut în zonă centrală, în spatele lui Jarovic, dar nici în această formulă atacul echipei noastre n-a reușit să creeze pericol la poarta sibiană. Cei care au înscris au fost, până la urmă, jucătorii lui Hermannstadt, atunci când, la un șut al lui Opruț, balonul respins de către Avram a ajuns la Plazonja, acesta i-a pasat lui Balaure (70), cel care, singur în fața porții, a îndeplinit o simplă formalitate!

A fost golul care a stabilit și scorul final, pentru că „lupii” n-au găsit reacția potrivită pentru a restabili egalitatea pe tabela de marcaj, gustând, astfel, după 12 victorii consecutive, și din cupa amară a eșecului! O înfrângere care nu este, nici pe departe, un capăt de țară, iar gândurile trebuie să ducă, acum, doar spre ultima confruntare  anului, derbiul de pe „Ilie Oană” cu Universitatea Cluj (7 decembrie, ora 17.00).

Foto: www.sportpictures.eu

FC Hermannstadt – FC Petrolul 1-0 (0-0)

Marcator: Balaure (70)

Hermannstadt: Muțiu – Pantea, Bejan, Stoica, Opruț – P. Petrescu (cpt), Mino Sota, Năstasie (81 Alhassan) – Balaure (83 Buzan), Oroianu (81 Bucuroiu), Sîntean (66 Plazonja). Antrenor: Marius Măldărășanu.

Petrolul: Avram – Pârvulescu, Meijers, Huja, Țicu (cpt) – Seto (76 Chindriș), Cebotaru – Constantinescu (61 Nițescu), Pană (46 Jarovic), Vajushi (69 Tucaliuc) – Diarra (76 Măzărache). Antrenor: Nicolae Constantin.

Au arbitrat: Nicușor Flueran (Craiova) – Adrian Popescu (Craiova) și Marius Marchidanu (Brăila).

Rezervă: SorinVădana (Cluj-Napoca).

Observatori: Zaharia Ciev (Timișoara) și Romeo Malac (Timișoara).

Detalii

Dată Oră League Sezon
26/11/2021 17:30 Liga 2 2021-2022

Teren

Stadion Gaz Metan Medias
Strada Stadionului, Mediaș, Sibiu, 551086, Romania

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăScor final
AFC Hermannstadt011
FC Petrolul Ploiești000

FC Petrolul Ploiești

2Marian Fernando Huja Fundași
3Bart Adrianus Johannes Meijers Fundași
5Valentin Țicu Fundași
11Takayuki Seto 33 Mijlocași
12Raul Avram Portari
19Senad Jarovic 24 Atacanti
22Sergiu Mihai Pârvulescu Fundași
24Silviu Gabriel Pană 19 Mijlocași
29Sory Ibrahim Diarra 93 Atacanti
33Marius Chindriș 11 Mijlocași
37Eugeniu Cebotaru Mijlocași
77Cosmin Constantin Tucaliuc Mijlocași
93Simon Moise Măzărache 29 Mijlocași
95Mihai Constantinescu Mijlocași
98Mario-George Bratu Mijlocași

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Universitatea Craiova

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12758
22849
32748
42742
52741