AFC Turris Oltul Turnu Măgurele vs FC Petrolul Ploiești

AFC Turris Oltul Turnu Măgurele vs FC Petrolul Ploiești

vs

Recapitulare

Petrolul nu pierde, dar nici nu câștigă, încheind nedecis și meciul disputat, în această seară, la Turnu Măgurele. O remiză „albă”, care, însă, complică foarte mult calculele promovării.

Gazdele au început mai bine, căutând să rupă cât mai repede echilibrul pe tabelă, și au avut o primă ocazie bună prin Haită (6), al cărui șut, expediat din mijlocul suprafeței de pedeapsă, a trecut peste transversală. Treptat, însă, „lupii” au recuperat controlul la mijlocul terenului, au închis mai bine culoarele spre poarta lui Avram, dar, până la pauză, n-au reușit să-l și pună la lucru, la modul serios, pe tânărul Duțu. Și cum nici teleormănenii n-au dat dovadă de mai multă inspirație pe faza ofensivă, la cabine s-a intrat cu un scor „alb”, conform, practic, cu cele petrecute pe gazon timp de 45 de minute.

La scurt timp după reluare, și după ce până atunci fusese obligat să facă două modificări din cauza accidentărilor lui Saim Tudor și Raul Avram, tehnicianul „galben-albaștrilor” a apelat și la o schimbare tactică, renunțând la un mijlocaș defensiv, Pierce, pentru un atacant, Arnăutu, cu misiunea de a revigora ofensiva. Petrolul a fost, mai apoi, echipa care a impus ritmul, a avut mai mult posesia, a dominat clar teritorial, dar toate acestea n-au fost suficiente pentru a găsi și drumul către plasa porții adverse.

Cu acest punct, al treilea obținut în trei meciuri, echipa noastră pierde un tempo important în lupta pentru promovare. De acum înainte, „lupii” nu mai depind doar de ei, așa încât un parcurs perfect în ultimele două etape nu mai este suficient, fără un joc favorabil al celorlalte rezultate, pentru a ocupa unul dintre locurile ce duc direct în primul eșalon. Să sperăm, însă, până la capăt!

Marți, ultimul joc din play-off pe „Ilie Oană”

Peste fix o săptămână, formația noastră își va încheia seria meciurilor disputate pe teren propriu în această fază a campionatului. Astfel, marți, 28 iulie, FC Petrolul va primi vizita lui FC Argeș, partida fiind programată să se desfășoare cu începere de la ora 20.00

Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu).

AFC Turris-Oltul Tr. Măgurele – FC Petrolul Ploiești 0-0

AFC Turris: Duțu – Călințaru, Sălcianu, Ispas, Mitrea – Cioinac, S. Pană (cpt) (90 Pațurcă) – Cr. Ciobanu (59 Serediuc), Haită, I. Voicu (90 Tescan) – A. Voinea (81 Neguț). Antrenor: Erik Lincar.

FC Petrolul: Avram (46 Lungu) – Sîrghi, Răuță, Manolache, Țicu – Pierce (52 Arnăutu), Meza Colli – Deac, Marinescu (cpt), Saim Tudor (14 Roige) – Blănaru (72 Younes). Antrenor: Costel Enache.

Au arbitrat: Marcel Bîrsan (București) – Valentin Avram (București) și Daniel Mitruți (Craiova).

Arbitru de rezervă: Bogdan Dumitrache (București).

Observatori: Gheorghe Mihalache (Buzău) și Florentin Barbu (Giurgiu).

Detalii

Dată Oră League Sezon
21/07/2020 21:00 Play-Off Liga 2 Play-Off 2019-2020

Teren

Stadion Turnu Măgurele
Turnu Măgurele, Teleorman, 145200, România

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăScor final
AFC Turris Oltul Turnu Măgurele000
FC Petrolul Ploiești000

FC Petrolul Ploiești

12Raul Avram 1 Portari
17Alexandru Saim Tudor 8 Mijlocași
18Valentin Țicu Fundași
30Antoniu Ștefăniță Manolache Fundași

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043