Concordia Chiajna vs FC Petrolul Ploiești

Concordia Chiajna vs FC Petrolul Ploiești

vs

Recapitulare

Petrolul a plecat doar cu un punct de la Chiajna, după un 0-0 cu Concordia, și, cu două etape înainte de finalul sezonului regular, își complică viața în lupta pentru ocuparea unui loc de play-off.

Presiunea unei victorii, aproape obligatorie, a părut să apese pe umerii „lupilor” în startul meciului de la Chiajna. Elevii lui Viorel Moldovan au început timid, ezitant, și, vreme de aproape zece minute, s-au aflat sub asediul gazdelor, cele care nu s-au lăsat deloc invitate să preia inițiativa. Din fericire, Lllullaku (2 și 7) a ratat din poziții favorabile, șuturile albanezului neavând nici forță, nici plasament, și abia după un sfert de oră petroliștii au ieșit din „tranșee”, dar voleul lui Constantinescu (14), venit după un corner de pe dreapta, a ocolit, de puțin, ținta.

Apoi, Moise (18), cu un șut de la 20 de metri, l-a obligat pe Chesneau să respingă de lângă bară, iar imediat după ce s-a trecut de minutul 30 au venit și marile ocazii ale întâlnirii. Câte una de fiecare parte, prima irosită de către Deac (31), cel care a reluat cu capul, din 4-5 metri, direct în brațele lui Kitanov, iar cea de-a doua trecută în contul lui Constantinescu (32), mijlocașul „găzarilor”, ajuns într-o poziție excelentă după „diagonala” perfectă a lui Țicu, șutând în blocajul lui Chesneau!

Și dacă, în prima parte, s-a jucat un fotbal agreabil, în schimb, după reluare, lucrurile s-au complicat enorm, niciuna dintre echipe nereușind să mai arate mare lucru în plan ofensiv. Viorel Moldovan a mutat chiar de la pauză, cu Saim Tudor în locul lui Nir Lax, apoi, spre final, a apelat la Arnăutu și Balint, ca și la juniorul Mario Bratu, dar, din păcate, momentul de inspirație, care să trimită cele trei puncte spre Ploiești, a refuzat să apară, tabela rămânând nemodificată și după cele patru minute de prelungiri dictate de către arbitrul întâlnirii.

0-0, scor echivalent, aparent, cu un pas greșit comis de către echipa noastră în cursa pentru ocuparea unui loc de play-off. Dar, cine știe, poate că, până la urmă, punctul obținut la Chiajna se va dovedi a fi mai important decât cele două irosite! Urmează, sâmbătă, 20 martie, de la ora 12.30, duelul de totul sau nimic, de pe „Ilie Oană”, cu CS Mioveni, în penultima etapă a sezonului regular. Până atunci, rămâne să vedem ce se va întâmpla în etapa de la finalul acestei săptămâni și care va fi configurația ierarhiei, una în care, înaintea jocurilor din weekend, FC Petrolul ocupă locul trei.

Concordia Chiajna – FC Petrolul 0-0

Concordia: Chesneau – Borța, Marc (cpt), L. Ion, Cherecheș – Al. Lazăr, Piper (73 Ciucureanu) – Deac (73 Biceanu), LLullaku (63 Younes), Cocoș (63 Dumitru) – Herghelegiu (80 Diogo Rosado) . Antrenor: Claudiu Niculescu.

FC Petrolul: Kitanov – Bărboianu, Lică, Meijers, Țicu – Lax (46 Saim Tudor), S. Pană – Constantinescu (82 Bratu), Moise, Roige (cpt) (82 Arnăutu) – Buhăescu (88 Balint). Antrenor: Viorel Moldovan.

Au arbitrat: Rareș George Vidican (Satu Mare) – Cosmin Bojan (Tg. Mureș) și Ovidiu Timar (Oradea).

Rezervă: Vasile Buzea (București).

Observatori: Laurențiu Vărgatu (Brăila) și Marian Lumânare (București).

Detalii

Dată Oră League Sezon
11/03/2021 17:00 Liga 2 2020-2021

Teren

Stadion Chiajna
Str. Drumul Gării, nr. 1-3, com. Chiajna, jud. Ilfov.

Rezultate

ClubScor final
Concordia Chiajna0
FC Petrolul Ploiești0

FC Petrolul Ploiești

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043