FC Petrolul Ploiești vs AS FC Aninoasa

FC Petrolul Ploiești vs AS FC Aninoasa

vs

Recapitulare

Petrolul a încheiat la egalitate, 2-2, meciul amical disputat, in aceasta dimineaţă, pe terenul colegei de eşalon FC Aninoasa. Gazdele au condus la pauză, 2-0, “lupii” revenind pe final, graţie “dublei” lui Adrian Vintilă (84, 86).

Octavian Grigore a început partida cu un „11” format din Marinică – Vagner, Prunescu, Frîncu, Velisar – Chindriş, Puchea – Lambru, Niţescu, D. Gheorghe – Arnăutu, iar prima repriză a fost una cu o desfăşurare aparte.

Ploieştenii şi-au creat o sumedenie de ocazii mari, dar, rând pe rând, Lambru (13 – şut de la 18 de metri, respins de portar), Puchea (16 – şut, de la 22 de metri, la care balonul a „muşcat” transversala”), Niţescu (21 – scăpat singur, a fost blocat în faţa porţii), D. Gheorghe (29 – reluare de la 8 metri, lateral stânga, dar un Neaga a respins de pe linia porţii) sau Arnăutu (41 – pătrundere în careu, finalizată cu un şut pe lângă bară) n-au reuşit să bage mingea în plasă.

Au făcut-o, în schimb, gazdele, ba chiar de două ori, la puţinele lor acţiuni ofensive: mai întâi Călinescu (8) l-a păcălit, cu o lovitură de cap bine plasată, pe Marinică, pentru ca, aproape de pauză, Cosmin Dinu (43) să prindă un şut-bombă, de la 25 de metri, aproape de vinclul din stânga portarului ploieştenilor.
La pauză, „lupii” au schimbat liniile, apelând la Bolboaşă – Olaru, Chiriţă, Frîncu, Ţicu – Catană – Vintilă, Ciocâlteu, Păun, Dumitru – Stănescu, iar sarabanda ratărilor a continuat şi în debutul părţii secunde, cu Ciocâlteu (55 – lovitură de cap, trimisă de la 7 metri, peste transversală) şi Stănescu (58 – „cap”, din 4 metri, alături de poartă) aproape de gol.

Jocul a intrat, apoi, într-o zonă „moartă”, Aninoasa părând să fie prima echipă capabilă să câştige în faţa Petrolului din august 2016 încoace. N-a fost de acord, însă, Adrian Vintilă, cel care a ieşit la rampă cu două execuţii excelente reuşite în decurs de doar 120 de secunde, mai întâi o lovitură liberă bine bătută, la colţul scurt, de la 25 de metri, lateral stânga (84) şi, imediat, şut formidabil trimis, din afara careului, în colţul din dreapta portarului (86).

S-a terminat, astfel, 2-2, după un joc la capătul căruia, cu siguranţă, Tavi Grigore are destule concluzii de tras. Să mai spunem că, astăzi, tehnicianul nu i-a putut folosi pe mai vechii accidentaţi Nini Popescu, Saim şi Botezan, pe lista indisponibililor adăugându-se, de ultimă oră, şi Claudiu Tudor şi Antoche.

Următorul joc de verificare al Petrolului se va disputa vineri, 18 august, de la ora 18.00, în deplasare cu Olimpia Rm. Sărat.

Video

Detalii

Dată Oră League Sezon
18/08/2017 10:00 Amical 2017-2018

Teren

Stadion Ilie Oană
Strada Alexandru Vlahuță 1, Ploiești, România

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăScor final
FC Petrolul Ploiești022
FC Aninoasa202

Următorul meci

Farul Constanța vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Viitorul, Ovidiu
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826