FC Petrolul Ploiești vs Sportul Snagov

FC Petrolul Ploiești vs Sportul Snagov

vs

Recapitulare

Petrolul n-a reuşit să plece aşa cum şi-ar fi dorit în noul sezon, remizând, pe teren propriu, în confruntarea cu Sportul Snagov. S-a terminat 0-0, la capătul unui joc în care „lupilor” le-au lipsit prospeţimea şi luciditatea necesare pentru a face diferenţa pe tabela de marcaj.

Pe o căldură infernală, petroliştii s-au sufocat, la propriu şi la figurat, la prima întâlnire oficială, din acest sezon, cu propriii suporteri. Avizaţi de faptul că vor întâlni o echipă adversă arţăgoasă, bine închegată, „lupii” n-au reuşit să găsească soluţiile pentru a obţine rezultatul dorit, fiind nevoiţi să se mulţumească, în cele din urmă, doar cu un singur punct, justificat după modul în care s-au derulat ostilităţile pe teren.

Snagovul a fost echipa mai periculoasă în prima repriză, în care şi-a creat şi două situaţii mari de a deschide scorul, ambele avându-i în prim plan pe Tordai şi Gîţ. Prima dată, în minutul 26, jucătorul oaspeţilor n-a reuşit să profite de o ieşire neinspirată dintre buturi a lui Tordai şi a trimis, de la 22 de metri, la o palmă de poarta părăsită, pentru ca, şapte minute mai târziu, portarul ploieştenilor să aibă, de această dată, o intervenţie cu adevărat salutară, salvând, cu piciorul, la şutul expediat de Gîţ de la 10 metri, lateral dreapta.

În schimb, „galben-albaştrilor” nu le-au ieşit prea multe în prima parte, doar şutul lui Saim Tudor (27), pe direcţia lui Iacob, şi cornerul bătut bine în faţa porţii de către Ţigănaşu (42), dar fără ca vreunul dintre colegii săi să reuşească să reia în plasă, aducând ceva pericol la buturile vizitatorilor.

Leo Grozavu a mutat încă de la pauză, cu Grecu în locul lui Saim Tudor, încercând să aducă ceva mai multă vigoare ofensivei ploieştene, dar construcţia ploieştenilor a suferit în continuare. Grecu a avut golul în vârful bocancului, însă „lobul” său n-a avut înălţimea necesară pentru a-l depăşi pe Iacob, iar jocul s-a transformat, o dată cu trecerea timpului, într-o încercare disperată, dar lipsită de prea multă luciditate, a elevilor lui Leo Grozavu de a se apropia cât mai periculos de poarta adversă.

A rămas 0-0, după un final de meci în care Petrolul l-a pierdut şi pe Ciocâlteu, eliminat după două galbene văzute în interval de doar două minute (87 şi 89), iar startul de campionat n-a fost, astfel, tocmai cel dorit.

Asta nu înseamnă, însă, că lucrurile nu se pot regla rapid, „lupii” având şansa ca, peste nici o săptămână, să-şi treacă în cont prima victorie. Urmează vineri, de la ora 18.00, confruntarea cu CS Baloteşti, din etapa a doua, ce se va disputa pe „sinteticul” prim-divizionarei Concordia Chiajna.

Foto: Răzvan Păsărică/www.sportpictures.eu

……………………………………………………

FC Petrolul – Sportul Snagov 0-0

FC Petrolul: Tordai – Olaru, Plămadă (68 Chindriş), Cazan, Ţigănaşu – Ghinga (cpt) – Ciocâlteu, Cruceru (62 Herea) – N. Popescu, Arnăutu, Saim Tudor (46 Grecu). Antrenor: Leo Grozavu.

Sportul: Iacob – Vlădoiu, Lică, Fl. Ilie, Stancu – Gîţ (68 Costache), Bărbulescu (cpt), Borţoneanu, Hlistei (88 Buia) – Elek (74 L. Ion), Huiban. Antrenor: Laszlo Balint.

Cartonaşe galbene: Nini Popescu, Ciocâlteu (2)/Vlădoiu, Gîţ, Iacob.

Cartonaş roşu: Ciocâlteu (89).

Au arbitrat: George Robert Dumitru (Sf. Gheorghe) – Romică Bîrdeş (Piteşti) şi Adrian Vornicu (Iaşi).

Arbitru de rezervă: Marius Chitu (Târgovişte).

Observatori: Laurenţiu Vărgatu (Brăila) şi Mircea Bucur (Tg. Mureş).

Detalii

Dată Oră League Sezon
04/08/2018 15:30 Liga 2 2018-2019

Teren

Stadion Ilie Oană
Strada Alexandru Vlahuță 1, Ploiești, România

Rezultate

ClubScor final
FC Petrolul Ploiești0
Sportul Snagov0

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs CSM Slatina (On time)

Stadion Ilie Oană
Liga 2

Clasament

LocClubMPct
1820
2919
3917
4817
5915