Flacăra Moreni vs FC Petrolul Ploiești

Flacăra Moreni vs FC Petrolul Ploiești

vs

Recapitulare

Petrolul şi-a atins obiectivul pentru deplasarea de la Moreni, acolo unde a câştigat, astăzi, cu scorul de 2-0, la capătul unei partide pe care a controlat-o în întregime. Ploieştenii au tranşat lucrurile încă din prima repriză, după golurile lui Arnăutu (18) şi Ciocâlteu (20), şi îşi menţin, astfel, poziţia de lideri în ierarhia Seriei a III-a.

„Lupii” au trecut cu bine peste testul de la Moreni, unul pe care au ştiut cum să şi-l facă uşor şi să-l „închidă”, practic, fără mari emoţii. Totul s-a lămurit încă din startul confruntării, adică după ce trupa lui Romulus Ciobanu a reuşit să puncteze, în interval de doar 120 de secunde, de două ori, obţinând, rapid, un avantaj pe care a ştiut, mai apoi, cum să-l gestioneze până la final.

Golurile au venit după faze identice, ambele avându-l la serviciu pe Georgian Păun, cel care a pus indigoul peste două centrări perfecte, expediate de pe banda stângă, pentru loviturile de cap, decisive, ale lui ARNĂUTU (18) şi CIOCÂLTEU (20).

Apoi, jocul a curs către un deznodământ firesc, cu o echipă ploieşteană ce a ştiut să anuleze din faşă orice eventuală tentativă a amfitrionilor de a reintra în joc. Iar diferenţa putea fi mai mare dacă, după pauză, Lambru (49), Catană (84) sau Ciocâlteu (89) ar fi fost un pic mai inspiraţi la finalizare, din poziţii favorabile de gol.

S-a terminat, astfel, 2-0, la capătul unui joc al cărui singur minus l-a reprezentat accidentarea lui Claudiu Tudor, „căpitanul” fiind nevoit să părăsească terenul după doar un sfert de oră de la startul întâlnirii, din cauza unei contracturi musculare.

Petroliştii au obţinut trei puncte importante, înaintea unei săptămâni în care îi aşteaptă două confruntări pe „Ilie Oană”. Prima se va desfăşura marţi, de la ora 19.00, cu CS Tunari, iar cea de-a doua vineri, de la ora 16.00, cu Concordia Chiajna II, partide din care „galben-albaştrii” trebuie să scoată maximum posibil pentru a aborda, astfel, cu liniştea necesară duelul cu AFCM Alexandria, posibil hotărâtor în ceea ce priveşte soarta promovării.

 

…………………………

CSM Flacăra Moreni – FC Petrolul Ploieşti 0-2 (0-2)

Marcatori: Arnăutu (18), Ciocâlteu (20).

Flacăra: Curchi – Parghel, Costache, Matei, Cernea (70 Neguţ) – Plăcintă – Neacşu (79 Rosciugă), Tocan, Negrea – Drăgan, Neguţ. Antrenor: Gabriel Paraschiv.

Petrolul: Bolboaşă – Antochi, Ichim, Olaru – Lambru (70 Ţicu), Chindriş, Cl. Tudor (cpt) (15 Andor), Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu (63 N. Popescu), Păun (70 Catană). Antrenor: Romulus Ciobanu.

Cartonaşe roşii: Plăcintă (88), Drăgan (88).

Au arbitrat: Dragoş Istrate (Bucureşti) – Marius Badea (Rm. Vâlcea) şi Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea).

Observatori: Ioan Filip (Slatina) şi Andrei Simion (Bucureşti).

Detalii

Dată Oră League Sezon
30/03/2018 15:00 Liga 3 2017-2018

Teren

Stadion Flacara Moreni
Strada Garajului 1, Moreni 135300, Romania

Rezultate

ClubPrima reprizăA doua reprizăScor final
Flacăra Moreni000
FC Petrolul Ploiești202

FC Petrolul Ploiești

4Mihai Velisar Fundași
6Paul Marius Antoche Fundași
7Alexandru Ciocâlteu Mijlocași
9Cosmin Lambru 16 Mijlocași
12Mirel Bolboașă Portari
15Alberto Olaru Fundași
28Sergiu Arnăutu 11 Atacanti
33Marius Chindriș Mijlocași
11Nini Popescu 28 Mijlocași
16Valentin Țicu 9 Fundași

Următorul meci

AFC Astra vs FC Petrolul Ploiești (On time)

Liga 2

Clasament

LocClubMPct
11130
21024
31023
41022
51121