SSU Politehnica Timișoara vs FC Petrolul Ploiești

SSU Politehnica Timișoara vs FC Petrolul Ploiești

vs

Recapitulare

Câștigăm la „masa verde” meciul de la Timișoara, după ce nocturna de pe „Dan Păltinișanu” a cedat de două ori pe parcursul primei reprize. Conform regulamentului, jocul va fi omologat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei noastre.

Partida de pe „Dan Păltinșanu” nu s-a terminat pe teren, nocturna de pe bătrâna arenă bănățeană fiind cea care, practic, a pus capăt ostilităților când încă nu se terminase prima repriză. Lumina s-a stins, pentru prima dată, în minutul 8, iar „centralul” Iulian Călin a trimis cele două echipe la cabine. După zece minute, organizatorii au reușit să repună instalația în funcțiune, dar doar până în minutul 39, atunci când s-a făcut din nou întuneric. Astfel, conform Art.16, Alin. 10 din ROAF, arbitrul a fluierat finalul întâlnirii, meciul urmând să fie omologat cu scorul de 3-0 în favoarea echipei noastre!

Fără gol până la momentul opririi

Scorul era egal, 0-0, la momentul suspendării confruntării, după un duel, până atunci, echilibrat. Ambele echipe au avut câte o ocazie importantă, practic în aceeași fază, în minutul 25, atunci când Avram a respins șutul din careu al lui Oanea, apoi „lupii” au plecat pe contraatac, Dragoș Gheorghe a centrat, de pe stânga, în fața porții, dar Bratu n-a reușit să reia în plasă!

Cam aceasta a fost istoria scrisă la Timișoara. Petrolul va avea trei puncte în plus în clasament, își consolidează, astfel, poziția din fruntea ierarhiei, cu două etape înainte de sezonul regular, și se va pregăti, începând de mâine, pentru confruntarea din runda următoare, cu AS Fotbal Club Buzău.

* Mulțumiri celor peste 100 de suporteri ai „lupilor” care au traversat țara pentru a fi alături de noi. Ca întotdeauna, împreună suntem mai puternici!

Foto: Seba Tătaru.

Politehnica Timișoara – FC Petrolul – meci suspendat în minutul 39

Politehnica: Păduraru – D. Radu, Mera (cpt), Scutaru, Pamfile – A. Doru, Ignea, Lazăr, Onea – Rogosic, Ursu. Rezerve: Devenish – Gerbi, Iamandache, Zaluschi, Plumbuitu, Bocșan, Olariu, Sîntean, Vukoje. Antrenor: Nicolae Croitoru.

Petrolul: Avram – Pîrvulescu, Vrhovac, Huja, Țicu (cpt) – Cebotaru, Seto – Bratu, Tucaliuc, D. Gheorghe – Diarra. Rezerve: Moroz – Olaru, Lică, Boțogan, Prejmerean, Constantinescu, Saim Tudor. Chindriș, Jarovic. Antrenor: Nicolae Constantin.

Au arbitrat: Iulian Călin (Ștefănești – Argeș) – Stelian Slabu (Brașov) și Nicușor Marin (Suseni -Argeș).

Rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare).

Observatori: Dan Monea (Aiud) și Viorel Lolea (Reșița).

Detalii

Dată Oră League Sezon
24/02/2022 20:00 Liga 2 2021-2022

Teren

Stadion Dan Păltinișanu
Strada Martir Cristina Lungu, Timișoara, Romania

Rezultate

ClubScor final
SSU Politehnica Timișoara0
FC Petrolul Ploiești3

FC Petrolul Ploiești

2Marian Fernando Huja Fundași
5Valentin Țicu Fundași
10Dragoș Gheorghe Mijlocași
11Takayuki Seto Mijlocași
12Raul Avram Portari
13Vedran Vrhovac Fundași
29Sory Ibrahim Diarra Atacanti 37'
37Eugeniu Cebotaru Mijlocași
77Cosmin Constantin Tucaliuc Mijlocași
98Mario-George Bratu Mijlocași

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913