Micii petrolişti, învingători la “Cupa Snagov 2018”

Juniorii petrolişti au participat, în weekend, la “Cupa Snagov 2018”, turneu ce le-a mai reunit la start pe reprezentantele cluburilor Sportul Snagov, ARD Snagov, Star Team Bucureşti şi CS Tunari. FC Petrolul a câştigat turneul cu Grupa “2008” şi s-a clasat pe locul trei cu Grupa “2009”, ambele fiind pregătite de către Cristian Iordache.

De subliniat faptul că puştii de la “2008” au avut de înfruntat adversari cu un an mai mare, dar asta nu i-a împiedicat să obţină victorii pe linie, meciul decisiv fiind câştigat cu scorul de 3-2 în faţa celor de la ARD Snagov. Lotul câştigătorilor a fost alcătuit din Ionuţ Pârnău, Andrei Albulescu, Ionuţ Duţă, Alex Antonio, Mario Ioniţă (golgheterul şi, totodată, cel mai bun jucător al turneului), Georgian Oprea, Andrei Ene, Mihai Băicoianu, Alexandru Scarlat, George Matei, Ianis Tudoran.

La categoria de vârstă “2009”, lotul petroliştilor a fost alcătuit din Ionuţ Damian, Ionuţ Oprea, Rareş Duţă, Rareş Nedelcu, Florea Marc, Matei Andronache, Luca Codescu,  Rareş Manolache şi Rareş Ilie.

Felicitări “lupişorilor” şi antrenorului!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs FC U Craiova 1948 (On time)

Stadion Ilie Oană
Liga 2

Clasament

LocClubMPct
1919
2717
3817
4915
5814