Până la capăt!

Petroliştii se află, de astăzi, la Constanţa, acolo unde mâine, de la ora 15.30, vor susţine meciul cu Farul, contând pentru etapa cu numărul 33 a eşalonului secund.

Chiar dacă şansele pentru promovare s-au diminuat serios, după înfrângerea suferită în etapa trecută, pe teren propriu, cu Daco-Getica, „lupii” sunt hotărâţi să lupte până la capăt, iar meciul de mâine, de la Constanţa, este unul ce trebuie, în mod obligatoriu, câştigat.

Gigi Mulţescu şi elevii săi au sosit încă de la orele prânzului pe Litoral, iar în această după-amiază, pe un teren din zonă, vor efectua o ultimă repetiţie înaintea confruntării de mâine. Din lotul deplasat la Constanţa nu fac parte Alexandru Ţigănaşu, Nini Popescu şi Edgar Malakyan, noutatea absolută reprezentând-o, însă, apariţia lui Alex Stoica. După cum se ştie, tânărul jucător a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi chiar înaintea startului sezonului de primăvară, dar, acum, este refăcut complet şi, după ce s-a antrenat normal în ultima perioadă, a prins, în premieră de la sosirea sa la Petrolul, lotul lărgit. De asemenea, revin Dan Bucşa şi Alexandru Saim Tudor, ambii ispăşindu-şi suspendările în etapa trecută.

Partida de mâine după-amiază, una extrem de importantă şi pentru gazde, „marinarii” având, încă, emoţii în ceea ce priveşte salvarea de la retrogradare, va începe la ora 15.30, urmând să se dispute pe stadionul „Farul”. Intrarea spectatorilor va fi liberă, iar suporterii ploieşteni vor avea acces la Peluza „Nord” a arenei constănţene, cu acces dinspre strada Ion Andreescu.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Florin Andrei Chivulete (Bucureşti) – Vlad Bârleanu (Bucureşti) şi Bogdan Velicu (Bucureşti). Arbitru de rezervă va fi Bogdan Ionuţ Anghelinei (Galaţi), iar ca observatori au fost delegaţi Liviu Ciubotariu (Galaţi) şi Adrian Petre (Buzău).

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826