Pandurii Tg. Jiu – FC Petrolul/ Fără alți pași greșiți!

Fără victorie în campionat în ultimele trei partide disputate, petroliștii sunt hotărâți sa rupă seria negativa în deplasarea de la Tg. Jiu. Sâmbătă, de la ora 12.00, “lupii” o vor întâlni pe Pandurii, penultima clasată în ierarhia la zi a eșalonului secund.

Petrolul nu s-a mai întâlnit cu victoria în campionat de la începutul lui septembrie, atunci când, tot în deplasare, o învingea pe Ripensia Timișoara. Din acel moment au mai trecut trei meciuri, din care formația lui Flavius Stoican n-a reușit sa obțină decât două puncte, bilanț ce a detașat-o, pentru moment, de plutonul aflat în fruntea clasamentului Ligii 2.

Tocmai de aceea, jocul de mâine, de la Tg. Jiu, devine unul cât se poate de important, petroliștii fiind obligați să evite pașii greșiți, pentru a nu-și îngreuna și mai tare misiunea. Și chiar dacă, pe hârtie, formația noastră pleacă, indiscutabil, cu prima șansă, e de la sine înțeles faptul că jocul trebuie tratat cu maximă atenție, pentru a fi evitate surprizele nedorite de genul celor de care au avut parte în ultima perioadă.

“Lupii” au plecat, imediat după prânz, spre Tg. Jiu, asta după ce, dimineața, au efectuat un antrenament pe terenul sintetic de la Parcul Vest, pentru a se acomoda cu suprafața de joc pe care o vor întâlni mâine. Din lotul ploieștenilor nu vor face parte, nici pentru aceasta dispută, Laurențiu Marinescu, Walace da Silva, Petru Racu și Bogdan Gavrilă, cu toții indisponibili, în continuare, din cauza problemelor medicale cu care s-au confruntat în ultima vreme.

În condițiile în care noua arenă din Târgu Jiu nu a fost, încă, inaugurată, jocul de mâine se va disputa tot pe terenul sintetic de la stadionul “Municipal”, iar suporterii “lupilor” vor avea la dispoziție un sector de 200 de locuri, prețul unui bilet, ce va putea fi achizionat de la fața locului, fiind de 15 lei.

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043