Parteneriatul dintre FC Petrolul Ploiești și Impact merge înainte!

Parteneriatul dintre FC Petrolul Ploiești și compania Impact continuă și în sezonul 2019-2020, anunțul oficial fiind făcut, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă la care au participat domnii Marius Stan (președinte FC Petrolul Ploiești) și Gabriel Biziniche (director în cadrul companiei Impact).

„Suntem, pentru cel de-al treilea sezon consecutiv, alături de FC Petrolul Ploiești, și avem încredere în acest proiect și în revenirea echipei în primul eșalon. Personal, cred că este un moment de inflexiune în fotbalul românesc, în care echipele de tradiție ajung, din nou, în lumina reflectoarelor. Echipe cu stadioane frumoase, cu suporteri frumoși, cu galerii frumoase, cu multă istorie și vom avea parte de derbiuri foarte interesante în acest sezon. Cred că Liga a 2-a va oferi mai mult spectacol decât Liga 1”, a spus Gabriel Biziniche.

„Despre parteneriatul cu FC Petrolul, trebuie să vă mărturisesc faptul că are o componentă atât subiectivă, cât și una obiectivă. Subiectiv și de suflet pentru mine, ca ploieștean get-beget, și pot să spun că mă mândresc cu un ADN de petrolist, numele meu fiind legat de istoria clubului prin prisma bunicului și tatălui meu, iar obiectiv, în sensul în care proiectul fanion al Grupului Impact, anume Cartierul Greenfield, este din ce în ce mai atractiv pentru ploieșteni și pentru prahoveni, în general. Rămânem alături în acest proiect, la drum lung, și nu pot să spun decât Hai Petrolul!”, a adăugat Gabriel Biziniche.

Nu pot decât să fiu bucuros pentru faptul că, în ciuda eșecului sportiv din sezonul trecut, un partener atât de serios rămâne lângă noi. Consider aceasta ca fiind un cec în alb pe care și Compania Impact ni-l dă nouă, echipei în general, și celor care suntem, acum, la conducerea clubului”, a spus, la rândul său, președintele Marius Stan.

„Compania Impact reprezintă al doilea partener, ca și contribuție financiară, la bugetul clubului și sper ca exemplul dumnealor să fie urmat și de alții, astfel încât să putem avea, la un moment dat, o dispută acerbă pentru fiecare loc de pe tricou sau spațiu publicitar de pe stadion. Salut decizia dânșilor de a continua acest parteneriat, le mulțumesc și îi asigur că ceea ce își doresc se va realiza. Ne dorim ca, împreună, să urcăm trepte importante în performanța sportivă”, a adăugat oficialul clubului petrolist.

Impact Developer & Contractor este primul dezvoltator imobiliar de pe piata din Romania, cu o experienta de peste 25 de ani în constructia si dezvoltarea de proiecte imobiliare rezidentiale si de birouri. Impact este compania care a lansat conceptul de “complex rezidential” in Romania.

 

Următorul meci

ACS Progresul Pecica vs FC Petrolul Ploiești

Progresul, Pecica
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3918
4915
5913