Pauză în campionat, test în familie

Cum în etapa a șasea din play-out, programată să se desfășoare astăzi, au stat, petroliștii au profitat și au disputat, în această dimineață, un joc-test în familie. Pe terenul de la Pleașa, Octavian Grigore a împărțit lotul avut la dispoziție în două echipe, o a treia a fost o selecționată a juniorilor „U 19” și „U 17”, și a rezultat, astfel, un „triunghiular”, în care fiecare a jucat cu fiecare, pe parcursul unei minireprize de 30 de minute.

Prima întâlnire a fost cea dintre „portocalii” (Cebotari – Bărboianu, Ad. Nicolae, Mondragon, Țicu – Bogdan Călin, S. Pană – Bratu, Boțogan, Saim Tudor – Arnăutu) și „albaștrii” (Marinache – Olaru, Lică, Huja, Manolache – Licsandru – Constantinescu, Ekollo, Poelmans, Bucur – Balint) și s-a încheiat nedecis, 1-1, Mario Bratu (19) și Valentin Balint (21) fiind autorii celor două goluri.

Apoi, „albaștrii” au remizat cu ”galbenii” (Cebotari – Șerban, Pătrașcu, O. Mănescu, A. Popa – G. Stoica, Zamfir, Vrăjitoarea, R. Dumitru – Stănescu, D. Ilie), scor 0-0, pentru ca, în cea de-a treia întîlnire, „portocaliii” să-i invingă, 1-0 (Boțogan), pe „galbeni” (pentru care, față de primul joc, au mai evoluat Badea, Buză, D. Mănescu și N. Ghiță).

După cum se poate remarca, în echipele „seniorilor” și-au făcut loc mai mulți jucători proveniți de la grupele de juniori (portarul Petru Marinache, Alin Boțogan, Cristian Licsandru și Raul Bucur), dar și un mijlocaș, Bogdan Călin (an de naștere 2001, ultima dată la Concordia Chiajna), testat pe parcursul acestei săptămâni de către staff-ul petroliștilor.

După acțiunea din această dimineață, „lupii” au parte de o minivacanță, urmând să se reunească marți, în vederea ultimului joc oficial al sezonului. Sâmbăta viitoare, de la ora 11.00, Petrolul va încheia această ediție de campionat pe „Ilie Oană”, în confruntarea cu Aerostar Bacău.

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043