Perioada calculelor finale!

Ultima etapă intermediară a sezonului găseşte formaţia noastră la Timişoara, acolo unde Petrolul o va întâlni, în această seară, de la ora 20.00, pe Ripensia.

Calculele pentru promovarea directă şi ocuparea locului de baraj nu sunt nici pe departe încheiate, dar în cazul „galben-albaştrilor” lucrurile sunt cât se poate de clare. Speranţele se pot lega doar în cazul unui parcurs fără greşeală în cele patru meciuri ce au mai rămas de disputat, la care trebuie să se adauge şi un joc favorabil al celorlalte rezultate. Concret, Petrolul trebuie să câştige toate cele 12 puncte ce mai sunt puse în joc şi să aştepte paşii greşiţi ai Universităţii Cluj sau Academicăi Clinceni, pentru că şi ilfovenii, în ciuda unui avantaj de nouă puncte, nu sunt nici pe departe promovaţi, aşa cum ar lăsa de înţeles configuraţia de acum a clasamentului. Cert este că, la capătul zilei de astăzi, vom avea o imagine mult mai clară a luptei de la vârful clasamentului, în condiţiile în care, înaintea confruntării dintre Ripensia şi FC Petrolul se joacă, la Clinceni, şi Academica – „U” Cluj.

„Lupii” au ajuns la Timişoara de ieri seară, pe calea aerului, iar astăzi, înaintea prânzului, vor face un antrenament uşor pe un teren din zonă. Ca de obicei, tehnicienii „galben-albaştrilor” au optat pentru un efectiv alcătuit din 20 de jucători, între aceştia făcându-şi loc şi doi juniori, Mario Bratu şi Robert Enache.

Partida dintre Ripensia şi FC Petrolul se va disputa pe stadionul „Dan Păltinişanu”, începând cu ora 20.00, preţul biletelor fiind de 10 lei.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare) – Dragoş Bogdan Ioan (Făgăraş) şi Mihai Constantin Cantemir (Fărăgaş). Arbitru de rezervă va fi Răzvan Lădar (Zalău), iar ca observatori au fost delegaţi Marcel Savaniu (Braşov) şi Dumitru Paraschiv (Drobeta Tr. Severin).

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043