Petroliştii îşi mută antrenamentele la Brazi

Una dintre cele mai sensibile probleme cu care s-au confruntat petroliștii în ultimii ani, aceea a lipsei unui loc stabil pentru desfășurarea ședințelor de pregătire, și-a găsit, în sfârșit, rezolvarea.

Astfel, oficialii FC Petrolul Ploiești au ajuns la un acord cu reprezentanții Rafinăriei Petrobrazi, echipa noastră primind acceptul să folosească, cu titlu gratuit, cocheta bază sportivă „Chimia” din Brazi pentru antrenamentele viitoare.

Modernizată în 2008, baza sportivă „Chimia” are o suprafață totală de 6.000 mp, este dotată cu tribune cu sistem de iluminare și dispune de o clădire de vestiare cu dușuri și toalete.

Le mulțumesc reprezentanților Rafinăriei Petrobrazi pentru înțelegerea de care au dat dovadă și pentru faptul că ne-au oferit tot sprijinul necesar. Practic, pot să spun că, după ce am parafat această înțelegere, am rezolvat o problemă extrem de importantă, pentru că se știe cât de mult am suferit în acești ani din cauza lipsei unui teren propriu pe care să ne desfășuram antrenamentele. Acordul se întinde, în prima fază, pentru un an de zile, dar sper din tot sufletul să continuăm această colaborare pentru o perioadă cât mai lungă de timp“, a spus președintele FC Petrolul Ploiești, Cristian Vlad.

De menționat faptul că, prin amabilitatea reprezentanților Rafinăriei Petrobrazi, FC Petrolul Ploiești a organizat în acest sezon, pe stadionul „Chimia”, o parte dintre meciurile pe care echipele de Juniori „A” și Juniori „B” le-au susținut în cadrul Campionatelor Naționale, tot acolo desfășurându-se, de asemenea, și mai multe antrenamente ale formației de seniori.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043