Petrolul – Dacia Unirea Brăila/Nicolae Constantin: „Să nu repetăm greșelile din trecut!”

Petrolul revine pe „Ilie Oană”, pentru confruntarea de mâine cu Dacia Unirea Brăila, contând pentru etapa a cincea a eșalonului secund. Partida va începe la ora 15.30.

Cu procentaj maxim în meciurile disputate, pe teren propriu, în acest sezon, petroliștii sunt hotărâți să-și prelungească invincibilitatea pe „Ilie Oană” și după confruntarea de mâine, cu nou-promovata Dacia Unirea Brăila, formație care a adunat două puncte în acest debut de campionat.

La prima vedere poate că pare un meci facil, dacă ne uităm la poziția din clasament a adversarilor, însă, imediat după ce s-a terminat partida de la Târgu Jiu, am început discuțiile cu jucătorii mei și le-am cerut să nu trateze întâlnirea ca fiind una ușoară, pentru că asta s-ar putea să ne coste și n-aș vrea să regretăm după”, a spus tehnicianul „lupilor”. ”Am avut o săptămână în care ne-am pregătit bine, îi văd pe băieți că sunt concentrați și sunt sigur că la ora meciului vom reuși să aliniem un <<11>> care să ne permită să câștigăm. Avem un grup bun, serios, iar mulți dintre jucători au fost aici și sezonul trecut și cred că au învățat din greșelile de atunci, pe care sper să nu le repetăm”, a continuat Constantin.

Pentru întâlnirea cu brăilenii, petroliștii nu vor putea conta pe Bart Meijers, Armando Vajushi, Mihai Nițescu și Nicolai Cebotari, cu toții având probleme de natură medicală. Revine, în schimb, după suspendarea de o etapă, tânărul fundaș dreapta Sergiu Pârvulescu, și rămâne de văzut dacă staff-ul tehnic al „lupilor” va miza și pe vreunul dintre cei doi jucători sosiți pe parcursul acestei săptămâni, mijlocașul Marius Chindriș și atacantul Senad Jarovic.

Partida de mâine va începe la ora 15.30, biletele fiind disponibile la casa stadionului „Ilie Oană”, și on-line pe www.entertix.ro. Toate detalii, precum și regulile de acces pe stadion, sunt disponibile aici.

Întâlnirea va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Sergiu Mavriche (Bacău) – Ionuș Erchian (Medgidia) și Marian Carson (Constanța). Arbitru de rezervă va fi Ana Maria Terteleac (Berceni, Ilfov), iar ca observatori au fost delegați Gheorghe Mihalache (Buzău) și Lucian Cîrjă (Constanța).

Pe FCP TV puteți urmări declarațiile lui Nicolae Constantin legate de meciul de mâine.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043