Petrolul îşi continuă marşul victorios şi în Liga 3

Petrolul îşi continuă marşul victorios şi în Liga 3, astăzi câştigând confruntarea cu FC Aninoasa, disputată pe „Ilie Oană”. „Lupii” s-au impus cu 4-0 (2-0), prin reuşitele lui Arnăutu, Puchea, Prunescu si Lambru.

„Lupii” au ajuns la un maximum de 9 puncte după primele trei confruntări din actuala ediţie de campionat, cea mai recentă victimă a trupei lui Octavian Grigore fiind, în această seară, FC Aninoasa.

Meciul de pe „Ilie Oană” n-a avut practic, istoric, asta şi pentru că, faţă de precedentele confruntări din acest start de sezon, ploieştenii au ştiut să-şi facă misiunea uşoară, fructificând repede ocaziile ivite.

Astfel, Arnăutu (16) a transformat o lovitură de pedeapsă obţinută de către Saim, după un duel cu Neaga, iar Puchea (37) a profitat de o ieşire hazardată dintre buturi a lui Prisăceanu şi a lobat, de la 16 metri, în poarta părăsită, asigurând, astfel, desprinderea pe tabela de marcaj înainte de pauză.

Scenariul s-a menţinut şi după pauză, iar Prunescu (58), omul care a preluat banderola pe perioada indisponibilităţii lui Claudiu Tudor, a punctat pentru 3-0, cu o lovitură de cap, expediată de la 7-8 metri, după un corner bătut, de pe dreapta, de către Puchea. Jocul s-a îndreptat, astfel, către un final liniştit, ploieştenii mai punctând o dată, în minutele de prelungire, prin Cosmin Lambru (90+3).

Marţi, ora 19.00, în „Cupa României”

Pentru Petrolul urmează, acum, meciul din faza a treia a Cupei României, cu Flacăra Moreni. Confruntarea se va disputa pe „Ilie Oană”, marţi, 12 septembrie, de la ora 19.00.
……………………..
FC Petrolul – FC Aninoasa 4-0 (2-0)

Marcatori: Arnăutu (16, pen), Puchea (37), Prunescu (58), Lambru (90+3).

FC Petrolul: Bolboaşă – Catană (80 Ciocâlteu), Prunescu (cpt), Frîncu (65 N. Popescu), Velisar – Chindriş, Antoche – Lambru, Puchea (73 Păun), Saim – Arnăutu (78 Vintilă). Antrenor: Octavian Grigore.

FC Aninoasa: Prisăceanu – Marina, Neaga, Pahonţu, Diţă (62 Năstase) – Dinu, Blaş – Călinescu, Maican (cpt) (60 Codroiu), Grigorescu (62 Rusu) – Radu (75 Leotescu). Antrenor: Cristian Bălaşa.

Au arbitrat: Marius Naidin (Piteşti) – Marian Mihai Ionescu (Suseni-Argeş) şi Lucian Tănase (Piteşti).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043