Petrolul – „U” Craiova 1948/ Duel pentru un loc în optimile „Cupei”

Petrolul va juca, mâine, pentru calificarea în optimile de finală ale Cupei României, primind vizita prim-divizionarei „U” Craiova 1948. Partida se va desfășura pe „Ilie Oană”, de la ora 18.45.

Pe „val” în campionat, acolo unde au câștigat ultimele cinci meciuri disputate, petroliștii privesc cu încredere spre meciul de mâine, din „16”-imile Cupei României. Confruntarea cu „U” Craiova 1948 va fi, așadar, un reper important pentru a vedea unde se află, la acest moment, liderul eșalonului secund, iar „lupii” spun că vor face tot ce se poate pentru a obține calificarea.

„Ce pot să le promit suporterilor noștri este că vom încerca să aliniem cea mai bună echipă pe care o avem la momentul jocului. O să facem tot ce depinde de noi ca să ne prezentăm bine și să producem surpriza!”, a spus tehnicianul „galben-albaștrilor”, Nicolae Constantin. „Va fi destul de greu, pentru că vom întâlni o echipă de Liga I, dar jucăm pe Ilie Oană, avem publicul alături și, dacă ne facem jocul nostru, eu cred că o să le punem probleme”, a completat mijlocașul Cosmin Tucaliuc, iar Alexandru Saim Tudor a mers pe aceeași linie, afirmând că „este un meci important, și pentru suporteri, și pentru noi, dar trebuie să ne impunem jocul și să încercăm să mergem mai departe”.

Pentru partida de mâine, petroliștii au început pregătirile de sâmbătă, imediat după confruntarea cu Ripensia, iar de astăzi au intrat în cantonament. În continuare, Meijers și portarul Cebotari sunt indisponibili, rămânând de văzut dacă, până la ora meciului, vor mai fi și alte probleme de lot pentru Nae Constantin.

Întâlnirea va începe la ora 18.45, biletele fiind disponibile la casa stadionului „Ilie Oană”, deschisă, astăzi, până la ora 17.00, dar și în varianta electronică, putând fi procurate de pe www.entertix.ro (aici). Abonamentele emise pentru sezonul 2021-2022 sunt valabile și la jocurile din Cupa României organizate de către clubul nostru! 

Conform Protocolului Desfășurare Competiții, persoanele eligibile pentru a asista la o competiție sportivă sunt următoarele:

– Persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

= Persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (testele trebuiesc eliberate de către Laboratoare autorizate).

– Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi de la confirmarea infectării cu SARS-COV-2 (cu prezentarea documentelor medicale doveditoare).

IMPORTANT: în conformitate cu noul Protocol Medical pentru desfășurarea competițiilor, aprobat de către Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal, în data de 13 august, minorii sunt exceptați de la obligativitatea testării!

Ca și la precedentele meciuri, la stadionul „Ilie Oană” vor fi amenajate, începând cu ora 13.00, două puncte de testare rapidă, amplasate la intrarea înspre Tribuna II și în zona casei de bilete.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043