Pol Roige continuă cu FC Petrolul; Nir Lax și Ben Levy – acorduri cu „lupii galbeni”!

Oficialii grupării noastre continuă, în această perioadă, să caute întăriri pentru lotul de jucători în perspectiva sezonului viitor, ajungând la un acord cu trei fotbaliști străini.

Astfel, mijlocașul spaniol Pol Roige (26 ani) va continua să evolueze pentru FC Petrolul, el fiind așteptat să revină la Ploiești în cursul zilei de astăzi. Transferat la începutul anului, Pol Roige a fost titular în angrenajul „lupilor” în toate cele patru partide disputate până la întreruperea campionatului, iar în play-off-ul pentru promovare a bifat încă două apariții în tricoul „galben-albaștrilor”.

De asemenea, în perioada imediat următoare sunt așteptați la Ploiești și doi mijlocași israelieni, Nir Lax (26 ani) și Ben Levy (24 ani), ambii ajungând la un acord cu oficialii clubului nostru. Nir Lax (mijlocaș central) a evoluat pentru Hapoel Tel Aviv, în prima divizie, având, de asemenea, prezențe și în reprezentativele de juniori ale țării sale, în vreme ce Ben Levy (mijlocaș bandă dreaptă) provine de la Hapoel Petah Tikva, ultima dată în eșalonul secund al Israelului.

Sunt doi jucători pe care îi urmărim de mai multă vreme, primele discuții fiind demarate încă din luna mai. Sunt convins că ne vor ajuta și îi așteptăm să ajungă la Ploiești și să intre sub comanda lui Viorel Moldovan. De asemenea, suntem în discuții și cu alți fotbaliști și căutăm să închidem cât mai repede negocierile cu ei”, a precizat Costel Lazăr, președintele FC Petrolul Ploiești.

Altfel, tot astăzi, adică exact în ziua în care a împlinit 16 ani, tânărul atacant David Ilie, produs al CCJ FC Petrolul Ploiești, a semnat primul său contract de jucător profesionist!

La mulți ani și o carieră cât mai frumoasă!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913