Prahova Value Center este noul partener al clubului nostru

Familia Petrolul Ploiești are un nou membru. Prahova Value Center, centrul comercial de #lângătine, a devenit partenerul clubului nostru pentru sezonul 2023-2024.

„Nu poate decât să ne bucure faptul că un partener cu o astfel de anvergură a venit lângă noi. Ne place să credem că Petrolul Ploiești este unul dintre brandurile care dau valoare Prahovei, iar împreună cu Prahova Value Center nu putem să ne propunem altceva decât să creștem nivelul performanțelor noastre. Suntem onorați să avem o astfel de colaborare, pe care sperăm să o prelungim, în timp, cât mai mult posibil”, a spus președintele Claudiu Tudor.

Despre Prahova Value Centre:

Prahova Value Centre, situat în Piaţa 1 Decembrie 1918 nr. 1, constituie componenta comercială a unui proiect de tip mixed-use în Ploiești. Alături de Pleiades Residence, cel mai verde complex din oraș, formează un hub urban care are la bază un concept inovativ, oferind, în completarea celor două componente principale, retail și rezidențial, servicii și funcții secundare, pentru a crea o comunitate urbană modernă și dinamică, un viitor punct de reper al orașului.

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043