Precizări FC Petrolul Ploiești

Ca urmare a aparitiei, în ediția electronică a Gazetei Sporturilor, a articolului “Se pune la cale o mutare-șoc în Liga 1 » Petrolul, la un pas de insolvență!”, facem următoarele precizări:

– varianta intrării în insolvență nu a fost luată în calcul și, în consecință, nici nu s-a pus vreodată problema existenței unui astfel de plan, așa cum total eronat se susține în articolul respectiv. De altfel, din punct de vedere juridic, forma de organizare a ACS Petrolul 52 nu permite intrarea în insolvență!

– nu am ascuns faptul că ne confruntăm cu probleme de natură financiară, pe care, însă, cu sprijinul sponsorilor și al partenerilor noștri, avem speranța că le vom rezolva în perioada următoare.

Cu siguranță, situația nu este una plăcută, dar nici atât de dramatică pe cât o lasă de înțeles speculațiile din articolul în cauză. Cu ceea ce suntem, în schimb, de acord, este faptul că prestația echipei noastre a fost una demnă de remarcat pe parcursul acestui sezon și suntem convinși că vom demonstra, și în ultimele două jocuri din acest an, că poziția pe care o ocupăm în clasament nu este una întâmplătoare. Iar meritele li se cuvin jucătorilor și membrilor staff-ului tehnic, cărora le mulțumim pentru înțelegerea de care au dat dovadă, pentru efortul depus și pentru profesionalismul lor.

Următorul meci

UTA Arad vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Francisc von Neuman
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
12655
22648
32645
42640
52639