Precizările președintelui Costel Lazăr

La conferința de presă organizată astăzi a participat și președintele ACS Petrolul 52, Costel Lazăr, cel care a dorit, cu această ocazie, să aducă precizări față de unele articole apărute recent.

„Am ținut să fiu alături de Nae Constantin înaintea acestui joc dificil. Am fost întotdeauna alături de el! Mâine vom avea două evenimente foarte importante, licitația pentru mărcile Petrolul, la care vom participa, și jocul cu Concordia Chiajna. Știm cu toții că va fi un meci dificil, pentru că în ultima perioadă nu prea am reușit să-i depășim. Sperăm ca mâine să facem o figură frumoasă și să uităm de rezultatele trecute înregistrate împotriva acestei echipe”, a spus Costel Lazăr.

Totodată, aș dori să-mi exprim regretul pentru anumite lucruri care au apărut pe o rețea de mass-media. Așa cum ne-am obișnuit, înaintea jocurilor suntem atacați și se încearcă o destabilizare a echipei, lucruri care, din fericire până acum, nu au reușit și sperăm ca nici de această dată să nu reușească! Este vorba despre apariția a două articole pe siteul realitateasportivă.net, în data de 5.11 și în data de 16.11, prin care suporterii Petrolului sunt dezinformați total vis-a-vis de situația administrativă a clubului, de finanțare, de numirea antrenorului, etc. Nu consider că este fair să se apeleze la anumite proceduri, să discredităm anumiți oameni, și mai degrabă l-aș întreba pe domnul reporter de ce nu și-a ales invitatul pentru a-l intreba cum anume a falimentat Petrolul SA! Cred că aceasta era principala întrebare!”, a punctat Costel Lazăr.

„Din păcate, unii nu se ocupă de fotbal, se ocupă de alte lucruri! Mi-aș dori ca, de acum înainte, antrenorul să fie întrebat despre echipă, despre jucători, nu despre finanțarea clubului. Încă o dată îmi exprim regretul și îmi cer scuze față de cei cărora, probabil, le-au fost create anumite neplăceri prin apariția acestor articole și aș vrea ca ei să știe că nu sunt adevărate. Concret, a apărut că am avea o finanțare de la Veolia! Nu am încheiat niciun contract cu Veolia! Până acum, numai eu și Claudiu Tudor știm cum am ținut acest club, în rest nu a venit nimeni lângă noi! Nu am recurs la vânzări de jucători, am apelat la niște prieteni, care ne-au ajutat să ducem lucrurile la capăt și sper ca ei să rămână în continuare lângă noi. Așa cum am precizat într-un comunicat anterior, raportul cu fostul partener finanțator se rezumă la a purta sigla și insemnele acestuia pe tricouri, în urma hotărârii Membrilor Fondatori, și la afișarea bannerelor. La fel se întâmplă și cu ceilalți parteneri pe care i-am avut, pentru că lor li se datorează tot ceea are clubul în momentul de față. Fostul partener finanțator ne-a acordat mare înțelegere în folosirea mașinilor și a mijloacelor fixe, atât! Altfel, am încheiat două contracte cu două firme care s-au oferit să vină lângă echipă cu o anumită sponsorizare, și suntem în discuție și cu alte Societăți care și-au exprimat dorința să vină lângă echipă după rezolvarea situației mărcilor”, a conchis Costel Lazăr.

Declarațiile în formă integrale pot fi urmărite în materialul video de mai jos.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043