Pregătiri pentru Petroşani/ ACS Energeticianul – FC Petrolul se joacă sâmbătă, de la ora 15.00

/Cu o pauză competiţională ceva mai lungă, în condiţiile în care meciul cu Chindia Târgovişte, contând pentru etapa a cincea a Ligii 2 Casa Pariurilor, a fost amânat, petroliştii pot pregăti în detaliu următoarea confruntare din campionat, pe care o vor juca, în deplasare, cu CS Energeticianul.

Meciul se va disputa sâmbătă, pe stadionul „Jiul” din Petroşani, de la ora 15.00, şi va reprezenta, cu siguranţă, o piatra de încercare importantă pentru elevii lui Leo Grozavu. „Lupii” au deschis săptămâna cu două antrenamente programate pentru ziua de azi, una dintre priorităţi reprezentând-o integrarea cât mai rapidă a jucătorilor sosiţi în ultima perioadă, cu atât mai mult cu cât este de aşteptat ca unii dintre aceştia să facă parte din lotul pentru deplasarea de la Petroşani.

Trei jucători „U 21” împrumutaţi

Pe ultima sută de metri a perioadei de transferări, FC Petrolul Ploieşti s-a despărţit, provizoriu, de trei dintre tinerii jucători din lot.

Astfel, Alexandru Nica va merge la ACS Daco-Getica Bucureşti, Andrei Rus va evolua la CS Afumaţi, iar Cosmin Lambru a fost detaşat la formaţia de eşalon judeţean CS Blejoi. În toate cazurile, împrumuturile urmează să se întindă până la finalul campionatului 2018-2019, dar cu posibilitate de revenire în pauza de iarnă.

Pe de altă parte, juniorul Mario Bratu (16 ani) a semnat un contract de jucător profesionist cu FC Petrolul Ploieşti, valabil pentru următoarele trei sezoane. Bratu a debutat, de altfel, pentru prima echipă pe parcursul stagiunii trecute  a Ligii a III-a, iar în perioada următoare va evolua pentru echipa de Juniori “A” a clubului nostru.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Play-Out Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043