Prima zi cu două antrenamente

Petroliștii și-au reluat antrenamentele la începutul săptămânii, intensitatea pregătirilor crescând de la o zi la alta. Ieri, „lupii” au efectuat vizita medicală, la o clinică din Chiajna, iar ziua de astăzi a fost prima a acestei perioade în care staff-ul tehnic a programat două antrenamente. Cel de dimineață s-a desfășurat la Pleașa, și a fost axat, mai mult, pe latura fizică,  Laurențiu Marinescu fiind  cel care a „dirijat” partea principală a ședinței de pregătire, urmând ca, după-amiază, „acțiunea” să se mute la Strejnic.

Față de lotul prezent la reunire, pe parcursul acestor zile au mai apărut câteva modificări. Astfel, portarul Eduard Berbeacă, împrumutat în stagiunea trecută de către Petrolul în Liga a 3-a, la CS Ocna Mureș, se pregătește momentan sub comanda lui Cătălin Grigore, iar la antrenamentele de astăzi a participat și un tânăr fundaș central, cu junioratul făcut în Spania, Mario Nicolescu (2003), fost component al reprezentativelor „U15” și „U16” ale României, care va fi urmărit în perioada următoare de către tehnicienii „galben-albaștrilor”.

În schimb, atacantul germano-bosniac Senad Jarovic nu mai intră în vederile staff-ului tehnic și nu mai face parte din lotul primei echipe, el urmând să se antreneze separat până când se va găsi o soluție privind angajamentul său cu clubul nostru. Absentează de la antrenamentele din această perioadă și Florin Borța, fundașul dreapta primind o învoire de câteva zile, în condițiile în care el a terminat mult mai târziu sezonul precedent, după ce a participat cu Concordia Chiajna la barajul de promovare în primul eșalon.

Mai jos, o galerie foto de la antrenamentul din această dimineață.

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043