Primele nume noi în lotul “lupilor”: Daniel Cârjan şi Raul Avram au semnat cu FC Petrolul

Chiar înainte de finalul anului, FC Petrolul Ploieşti este în măsură să anunţe primele noutăţi ale lotului cu care va fi abordată partea a doua a sezonului 2017-2018. Astfel, clubul nostru a ajuns la un acord cu jucătorii Daniel Ştefan Cârjan şi Raul Avram, ambii urmând să fie prezenţi, pe data de 10 ianuarie, la primul antrenament de după vacanţă al echipei pregătite de către Romulus Ciobanu.

În vârstă de 20 de ani, pe care i-a împlinit pe 10 decembrie, Daniel Ştefan Cârjan (1.87 m înălţime) provine de la una dintre colegele de eşalon ale “lupilor”, Viitorul Domneşti. Fost junior al Sportului Studenţesc, Cârjan a fost căpitanul celor de la Viitorul, iar în această stagiune a marcat 10 goluri, bilanţ cu care împarte prima treaptă a clasamentului golgheterilor Seriei a 3-a cu Sergiu Arnăutu, actualul său coechipier! Mijlocaş central de profil ofensiv, tânărul jucător a semnat un acord valabil până în vară, cu opţine de prelungire după finalul actualei stagiuni.

În ceea ce-l priveşte pe Raul Avram, acesta a luat, după cum se ştie, un prim contact cu “galben-albaştrii” chiar înaintea vacanţei, antrenându-se câteva zile la Ploieşti şi bifând o repriză în testul cu CS Blejoi. Iar staff-ul tehnic al petroliştilor a fost convins de calităţile lui Avram, portarul semnând un angajament valabil pentru următorii doi ani şi jumătate.

În vârstă de 24 de ani, Avram (1.95 m) şi-a făcut junioratul la Gloria Bistriţa, trecând, mai apoi, la FC Bihor Oradea. Din 2015 el se afla sub contract cu FC Botoşani, de unde, în prima parte a acestei stagiuni, a fost împrumutat la divizionara secundă Ştiinţa Miroslava.

Bun venit Daniel Cârjan! Bun venit Raul Avram!

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043