Reîncepe Liga Elitelor

După aproape trei luni și jumătate de pauză se reiau competițiile juniorilor „U19” și „U17”, în acest weekend fiind programate jocurile etapei cu numărul 11 din cadrul Ligii Elitelor. FC Petrolul Ploiești participă în această competiție la ambele categorii de vârstă, iar, mâine, reprezentantele clubului nostru vor primi vizita Viitorului Constanța.

Ambele confruntări se vor disputa la Brazi, pe baza „Chimia”, cuplajul urmând să fie deschis, la ora 12.00, de către întâlnirea echipelor „U19”. Va fi o misiune cât se poate de dificilă pentru jucătorii pregătiți de către Marius Manolache, în condițiile în care petroliștii (locul 9 în clasament, cu 4 victorii și 6 înfrângeri) vor da piept cu lidera ierarhiei, Viitorul având o singură înfrângere în cele zece partide disputate în toamnă.

Apoi, de la ora 14.00 este programată confruntarea grupărilor „U 17”, si aici fiind vorba despre un duel cu echipa de pe primul loc. După primele zece etape, elevii lui Gheorghe Liliac ocupă poziția a 4-a (6 victorii, 4 înfrângeri), în vreme ce Viitorul a avut un parcurs aproape impecabil, bifând 9 succese și o remiză!

Conform regulamentelor în vigoare, accesul spectatorilor la aceste meciuri nu este permis.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043