Remiză în prima verificare a verii

Aflați în cea de-a cincea zi a stagiului de la Mogoșoaia, petroliștii au susținut, în această seară, un prim joc de pregătire. Adversara echipei noastre a fost nou-promovata Unirea Slobozia, iar întâlnirea s-a încheiat la egalitate, 1-1 (0-0), ambele goluri fiind marcate de la punctul cu var.

Aproape de finalul confruntării, SETO a deschis scorul, transformând un penalti obținut de către David Ilie, pentru ca, în prelungiri, ialomițenii să puncteze, tot din lovitură de pedeapsă, prin Jordan Gele.

Mehmet Topal a împărțit lotul în două echipe, folosind câte un „11” diferit în fiecare repriză. Astfel, Petrolul a început jocul cu Eșanu – D. Radu, Papp, Huja, Țicu, Hanca, Mateiu, Dumitriu, Bratu, Isfan și Berisha, pentru ca după pauză să intre Balbarau – Dumitrache, Stănică, Garutti, Tolea, Jyry, Seto, Boțogan, Bucur, Rădulescu și D. Ilie.

Cantonamentul de la Mogoșoaia va continua până marți, urmând ca, de joi, „galben-albaștrii” să se mute la Bolu, în Turcia, pentru un al doilea stagiu centralizat.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Gloria Buzău

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043