Repetiție cu goluri multe

Petroliștii au efectuat, astăzi, o ultimă repetiție înainte de reluarea campionatului, întâlnind, într-un meci test, formația de eșalon trei ACS Șomuz Fălticeni. Și de această dată „lupii” au arătat o poftă ofensivă de remarcat, impunându-se cu scorul de 5-0 (2-0).

Partida a reprezentat un bun antrenament pentru trupa lui Viorel Moldovan, tehnicianul „galben-albaștrilor” aliniind, de altfel, un prim „11” în care s-au regăsit jucătorii care au evoluat mai puțin, sau deloc, în prima partidă oficială a anului, cea cu Politehnica Iași: Avram – Mondragon, Nicolae, Huja, Manolache – S. Pană, Mitrea – Bratu, Ekollo, Poelmans (jucător reprimit, de la începutul acestei săptămâni, la antrenamentele primei echipe) – Balint.

După primele 45 de minute, petroliștii au condus cu 2-0, golurile fiind marcate de către Mitrea (10) și Balint (12), iar în partea a doua, atunci când au fost folosiți și ceilalți jucători din lot, scorul a luat proporții, mai înscriind Roige (65), Buhăescu (68) și Vajushi (83). N-au evoluat deloc, în condițiile în care acuză diverse probleme de natură medicală, Bărboianu, Arnăutu și Saim Tudor.

Formația noastră își va continua programul normal de pregătire, înainte de partida cu Metaloglobus București, din cadrul etapei a 16-a a Ligii 2, ce se va desfășura marți, 23 februarie, de la ora 19.00, pe „Ilie Oană”.

Foto: Răzvan Păsărică/Cristi Stavri (www.sportpictures.eu)

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043