Repetiţie la Păuleşti

Petroliştii au susţinut, în această după-amiază, un joc-şcoală pe terenul formaţiei de eşalon judeţean CS Păuleşti, ocazie cu care Leo Grozavu i-a putut urmări la lucru şi pe jucătorii ce au evoluat mai puţin în primele două etape.

Astfel, tehnicianul „lupilor” i-a trimis pe teren pe Bolboaşă – Rus, Plămadă, Ţicu, Velisar – Cruceru – Ene, Ciocâlteu – Neziri, Nica, Saim Tudor, iar pe pe parcursul părţii secunde a mai apelat la Lambru şi Gil Lawson, ultimul un mijlocaş ofensiv francez, sosit în probe la echipa ploieşteană. În vârstă de 24 de ani, Lawson vine din Bulgaria, acolo unde a evoluat ultima dată la FK Sozopol, şi va fi urmărit la antrenamentele următoare, înainte de a se lua o decizie în privinţa sa.

Revenind la testul de astăzi, petroliştii s-au impus cu scorul de 2-1 (1-0), prin golurile marcate de către Ciocâlteu (18) şi Plămadă (50), pentru amfitrioni punctând Pantilimonescu (90+2).

„Lupii” îşi vor continua, de mâine, programul normal de antrenamente, înaintea confruntării cu Pandurii Tg. Jiu, ce se va disputa vineri, de la ora 18.00, pe „Ilie Oană”, în cadrul etapei cu numărul trei din cadrul Ligii 2 Casa Pariurilor.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826