Revenire la normal!

Dacă, ieri, vremea a jucat ceva feste în Antalya, alungându-i pe petroliști la Belek pentru antrenamentul de dimineață și trimițându-i, mai apoi, la sala de forță pentru cel de după-amiază, astăzi lucrurile au reintrat în normal. Soarele și-a făcut, din nou, apariția, astfel încât elevii lui Costel Enache au putut să se pregătească pe terenurile de la „Kamelya Collection”.

Younes – separat, Vajushi – repaus!

Costel Enache nu-i are, în aceste zile, la antrenamente pe Hamza Younes și Armando Vajushi, ambii acuzând probleme de natură medicală. Younes s-a pregătit, ieri, la sală, iar astăzi a iesit pe teren, însă a urmat un program separat față de colegii săi, sub îndrumarea preparatorului fizic Alessandro Cittadino.

În schimb, Vajushi a primit, din partea staffului medical, un repaus de 3-4 zile, în cazul său fiind vorba, cel mai probabil, de o contractură musculară.

Mâine, al doilea joc

Petroliștii vor susține, mâine, cel de-al doilea test al acestui stagiu, adversara provenind tot din eșalonul secund al Rusiei. Este vorba despre FC SKA Khabarovsk, echipă ce ocupă poziția a opta în competiția internă.

Jocul se va desfășura la Belek, începând cu ora locală 16.00, adică un ceas mai devreme în România.

Următorul meci

SSU Politehnica Timișoara vs FC Petrolul Ploiești (On time)

Stadion Dan Păltinișanu
Liga 2

Clasament

LocClubMPct
11642
21635
31633
41632
51628