S-a întregit „haita”

După ce, de dimineață, staff-ul tehnic al petroliștilor l-a avut la dispoziție și pe mijlocașul sârb Stefan Purtic, sosit aseară în cantonamentul de la Side, la cel de-al doilea antrenament al zilei au fost prezenți și Seto Takayuki, Jair Silva și Marius Ciobanu-Vanghele, cu toții ajunși în Antalya la puțină vreme după prânz.

Și dacă ultimul dintre ei a intrat direct în „pâine”, având avantajul de a fi făcut, deja, un antrenament în acest an, marți, la Ploiești, în schimb Seto și Jair au fost, firesc, menajați, în condițiile în care ultimele 48 de ore și le-au petrecut mai mult în avioane, primul venind din Japonia, iar cel de-al doilea din Brazilia, via București! Astfel, ambii au efectuat câteva alergări și exerciții de stretching, urmând ca, de mâine, să participe la programul normal de pregătire al „lupilor”.

Zilele cu două antrenamente vor continua până la finalul acestei săptămâni, de luni urmând să-și facă apariția și jocurile test. Primul dintre acestea va fi în compania azerilor de la Turan Tovuz, pe 9 ianuarie, de la ora locală 15.00.

Mai jos, o galerie foto de la cele două antrenamente de astăzi.

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs UTA Arad

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11126
21022
31121
41119
51115