Sâmbătă, la Câmpina, primul test al anului

După ce, la jumătatea săptămânii trecute, au demarat pregătirile în vederea sezonului de primăvară, petroliştii vor începe, în weekend, şi seria meciurilor de verificare din această perioadă.

Astfel, primul oponent al “galben-albaştrilor” va fi ACS Steagul Roşu Braşov, grupare ce ocupă poziţia a noua în ierarhia eşalonului de elită al judeţului vecin, iar partida se va disputa sâmbătă, 20 ianuarie, începând cu ora 12.00, la Câmpina, pe terenul sintetic amplasat lângă bazinul de înot.

CS „U” Craiova II completează lista lista partenerilor din meciurile amicale

În această iarnă, trupa ploieşteană va susţine nouă jocuri de verificare, iar ultima dată rămasă liberă a fost ocupată, găsindu-se un adversar pentru meciul programat pe 17 februarie. Astfel, „lupii” o vor întâlni, atunci, pe CS „U” Craiova II, formaţie cu care s-au mai duelat şi la finalul anului trecut, într-un alt test, programat, la acea vreme, pe „Ilie Oană”.

Iată, însă, lista completă a jocurilor amicale:

20 ianuarie: vs ACS Steagul Roşu Braşov;

28 ianuarie: vs Olimpic Cetate Râşnov;

31 ianuarie: vs AS SR Braşov;

7 februarie: vs Unirea Slobozia;

10 februarie: vs FC Argeş;

14 februarie: vs Chindia Târgovişte;

17 februarie: CS „U” Craiova II;

21 februarie: vs Progresul Spartac Bucureşti;

4 februarie: vs FC Aninoasa.

Rămâne ca, pe parcurs, să fie stabilite orele şi locurile de disputare ale acestor confruntări.

Antrenamente tot pe „sintetic”

Dacă primul antrenament al anului s-a derulat pe „Ilie Oană”, iar săptămâna trecută „lupii” s-au mai pregătit în sala de forţă sau la Strejnic, ieri şi azi petroliştii au mers pe terenul sintetic din incinta Parcului Municipal „Vest”.

La primele şedinţe din această iarnă, Romulus Ciobanu nu a avut la dispoziţie tot efectivul, „căpitanii” Claudiu Tudor şi Jean Prunescu fiind nevoiţi să urmeze programe separate de pregătire, ei acuzând mai vechi probleme medicale. De asemenea, din cauza unei infecţii la o unghie de la picior, şi Paul Antoche a trebuit să ia o pauză de câteva zile, însă el urmează să reintre, cât de curând, în programul normal de pregătire.

Roland Stănescu, împrumutat la Unirea Slobozia

Unul dintre jucătorii care au fost înştiinţaţi că nu mai intră în planurile conducerii tehnice pentru partea a doua a campionatului, atacantul Roland Stănescu, va evolua, şi în primăvară, tot la nivelul celui de-al treilea eşalon.

Stănescu va merge la Unirea Slobozia, acolo unde a fost împrumutat până la finalul actualei stagiuni.

Următorul meci

ACS Progresul Pecica vs FC Petrolul Ploiești

Progresul, Pecica
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3918
4915
5913