Săptămână de foc: miercuri în „Cupă”, duminică în campionat

Petroliștii au susținut, astăzi, primul antrenament al unei săptămâni în care îi așteaptă două meciuri cât se poate de importante. Miercuri, de la ora 17.30, Petrolul va lupta pentru calificarea în „careul de ași” al Cupei României, având-o ca adversară, la Ploiești, pe prim-divizionara Sepsi OSK Sf. Gheorghe, iar duminică, de la ora 15.00, echipa noastră va juca la Miercurea Ciuc, cu FK Csikszereda, partida contând pentru etapa a 24-a a eșalonului secund.

Ședința de pregătire din această după-amiază s-a derulat pe „Ilie Oană”, vestea bună pentru Costel Enache și stafful său fiind aceea că toți componenții lotului s-au pregătit normal. De mâine, „lupii” vor intra în cantonament, la acest moment neexistând, în efectivul „galben-albaștrilor”, indisponibilități de natură medicală.

Pentru confruntarea de miercuri, bilete sunt disponibile la casa stadionului „Ilie Oană”, precum și on-line, accesând www.entertix.ro (aici). Casa de bilete va fi deschisă, marți, până la ora 19.00, iar în ziua jocului până la ora 17.30. Prețurile tichetelor de acces sunt cele obișnuite pentru jocurile organizate, în acest sezon, de către FC Petrolul Ploiești (25 lei – Tribuna 0; 20 lei – Tribuna 1; 12 lei – Tribuna 2; 8 lei – Peluze), iar abonamentele emise pentru stagiunea în curs sunt valabile și la jocul cu Sepsi Sf. Gheorghe.

Foto: Cristi Stavri

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043