Sportul Snagov – FC Petrolul/Deplasare pe terenul liderului

Petrolul începe returul eşalonului secund cu o deplasare pe terenul liderei campionatului, Sportul Snagov. Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 12.00, la Ghermăneşti, iar „lupii” sunt obligaţi să nu piardă pentru a rămâne în contact cu plutonul fruntaş al clasamentului.

Înfrângerea suferită marţi, la Clinceni, a lăsat urme în tabăra petrolistă. Octavian Grigore şi-a încheiat mandatul de intermar, locul său pe banca tehnică fiind luat, pentru ultimele două runde ale anului, de către Mugurel Cornăţeanu, cel care va avea o misiune dificilă la debutul în noua postură, date fiind problemele de lot cu care se confruntă „galben-albaştrii” înaintea duelului cu liderul eşalonului secund.

„Lupii” vor merge la Ghermăneşti, acolo unde îi va aştepta, după cum se ştie, şi o suprafaţă de joc îngrozitoare, fără golgheterul Sergiu Arnăutu şi mijlocaşul central Marius Chindriş, ambii fiind suspendaţi după ce au văzut, etapa trecută, cel de-al patrulea cartonaş galben stagional. Vestea bună vine, însă, de la „recuperarea” lui Paul Antoche, cel care a primit o etapă de suspendare după cartonaşul roşu văzut în jocul cu UTA, pe care şi-a ispăşit-o la Clinceni, şi este apt, astfel, pentru întâlnirea cu Sportul, oferindu-i o variantă în plus lui Mugurel Cornăţeanu, fie pentru compartimentul defensiv, fie pentru cel median. De asemenea, se speră în revenirea lui Saim Tudor, absent la Clinceni, dar pe lista posibililor indisponibili a intrat, mai nou, Cătălin Ştefănescu, cel care acuză o problemă de natură musculară.

Intrare gratuită

Jocul de mâine va începe la ora 12.00, iar intrarea spectatorilor va fi liberă şi se va face în baza unor tichete cu valoare zero, ce vor fi distribuite la faţa locului. Suporterii „lupilor” vor avea la dispoziţie un sector separat.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043