Start în cel de-al doilea cantonament al verii

Plecați de la ora 7 de dimineață din curtea stadionului „Ilie Oană”, petroliștii au ajuns, aproape de ora 16.00, la Kızılcahamam, o așezare amplasată la 975 metri altitudine și la circa 90 de minute de mers, cu autocarul, de aeroportul din Ankara. Pentru cel de-al doilea cantonament al verii, „lupii” și-au stabilit cartierul general la Patalya Thermal Resort, hotel aflat în mijlocul unei păduri, locul ideal, așadar, pentru ca elevii lui Flavius Stoican să se pregătească în liniște în următoarele aproape două săptămâni.

La scurt timp după sosire, petroliștii au efectuat și un prim antrenament, coordonat de către preparatorul fizic Radu Vasilcan, urmând ca, de mâine, să intre în ritmul de cantonament, alternând zilele cu câte două ședințe, cu cele rezervate jocurilor de verificare. Primul test se va desfășura vineri, de la ora 17.00, la Bolu, în compania lui Fatih Karagumruk, grupare promovată, în această vară, în cel de-al doilea eșalon din Turcia. Ca o noutate, pe lista adversarelor din acest stagiu s-au mai adăugat două nume, Menemen Beledyespor (13 iulie) și Adanaspor (21 iulie), ambele formații de ligă secundă în Turcia, astfel încât numărul meciurilor amicale va crește la șase.

După cum se știe, lotul petroliștilor este alcătuit, deocamdată, din 22 de jucători, staff-ul tehnic al „galben-albaștrilor” avându-i la dispoziție pe Cezar Lungu, Raul Avram, Cristian Apostolachi (portari), Alves da Silva Walace, Sergiu Arnăutu, Ștefan Bărboianu, Mario Bratu, Ionuț Cioinac, Octavian Cracea, Robert Enache, Antoniu Manolache, Laurențiu Marinescu, Mădălin Mihăescu, Alexandru Munteanu, Petru Racu, Cristian Sîrghi, Cătălin Ștefănescu, Ștefan Ștefanovici, Ianis Stoica, Valentin Țicu, Saim Tudor și Alexandru Zaharia (jucători de câmp).

Următorul meci

Farul Constanța vs FC Petrolul Ploiești

Stadion Viitorul, Ovidiu
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826