Start în cel de-al doilea cantonament

După o săptămână de antrenamente acasă, petroliștii se întorc, astăzi, în Antalya, pentru cel de-al doilea cantonament al începutului de an. „Lupii” își vor stabili cartierul general la „Kamelya Colection” din Side, acolo unde vor avea la dispoziție toate condițiile necesare pentru a pregăti sezonul de primăvară.

Delegația „galben-albaștrilor” va decola, în această după-amiază, de la București, cu o cursă charter, pe care o vor împărți cu mai multe rivale din eșalonul secund, iar Costel Enache va avea la dispoziție un lot alcătuit din 24 de jucători:

Portari: Cezar Lungu, Raul Avram, Cristian Apostolachi

Jucători de câmp: Ștefan Bărboianu, Alberto Olaru, Cristian Sîrghi, Andrei Răuță, Antoniu Manolache, Adrian Nicolae, Valentin Țicu, Derlis David Mezza Colli, Leonel Pierce, Laurențiu Marinescu, Mario Bratu, Daniel Enache, Mihai Nițescu, Gabriel Deac, Alexandru Saim Tudor, Armando Vajushi, Pol Roige, Mihai Constantinescu, Sergiu Arnăutu, Hamza Younes și Ștefan Blănaru.

Schimbări în lot față de primul cantonament

După cum se poate remarca, în lotul „galben-albaștrilor” au apărut câteva modificări față de efectivul din primul cantonament. Astfel, noutatea absolută o reprezintă prezența fundașului central Andrei Răuță (24 ani, 1.89 m), jucător care a evoluat, în prima parte a sezonului, pentru Academica Clinceni, bifînd 14 prezențe în Liga 1.

De asemenea, în Antalya va merge și tânărul Mihai Constantinescu (17 ani), cel care, cu această ocazie, a fost promovat, din nou, de la echipa de Juniori „A” a clubului nostru. Constantinescu s-a mai pregătit cu prima formație și pe parcursul turului de campionat, debutând, de altfel, și în eșalonul secund, în meciul, din deplasare, cu Farul Constanța.

Astfel, petroliștii pornesc la drum, în cel de-al doilea stagiu, cu opt jucători eligibili „U19”: Cristian Apostolachi, Antoniu Manolache, Adrian Nicolae, Valentin Țicu, Mario Bratu, Daniel Enache, Mihai Nițescu și Mihai Constantinescu.

Cinci jocuri de verificare

Stagiul din Antalya va cuprinde și cinci partide de verificare, trei dintre adversare provenind din eșalonul secund al Rusiei: FC Nizhniy Novgorod (4 februarie/ locul 11), FC SKA Khabarovsk (7 februarie/ locul 8) și FC Avangard Kursk (11 februarie/ locul 14).

Un al patrulea oponent va fi liderul ligii a doua din Serbia, FK Graficar Beograd (8 februarie), pentru ca ultimul test, cel de pe 13 februarie, să fie programat în compania unei colege de eșalon, Metaloglobus București.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043