Test decis pe final!

Petroliștii și-au continuat programul de pregătire săptămânal cu un test disputat, în această dimineață, în compania formației de eșalon județean CS Petrolul 95 Ploiești. Întâlnirea s-a desfășurat la Baza „Kiru Sport”, încheindu-se cu victoria la limită a echipei lui Flavius Stoican, prin golul marcat de către francezul Guy Gnabouyou, cu două minute înainte de fluierul final.

Fără joc oficial în această săptămână, în condițiile în care întâlnirea cu Turris-Oltul Tr. Măgurele a fost amânată, petroliștii au profitat și au susținut un meci de verificare, în compania uneia dintre echipele bune ale eșalonului județean, CS Petrolul 95 Ploiești. Partida s-a disputat la Sala Sporturilor, pe terenul de la „Kiru Sport”, iar amfitrionii, conduși din teren de către Daniel Chiriță și de pe margine de Iulian Cojocaru, au oferit o replică solidă, reușind să țină meciul în echilibru până aproape de ultimul fluier.

Pentru Flavius Stoican, întâlnirea a reprezentat un bun prilej de a le oferi minute unor jucători care au apărut mai puțin pe teren în confruntările oficiale, fiind folosiți, din start, și doi dintre cei care au lipsit o bună perioadă din cauza accidentărilor, Laurențiu Marinescu și Petru Racu. În schimb, în cazul lui Walace da Silva și Cristian Sîrghi nu a fost forțată revenirea pe gazon, iar Ionuț Cioinac, Raul Avram, Ștefan Bărboianu și Bogdan Gavrilă nu au fost utilizați vreun minut. Ca element de noutate, Stoican a testat, astăzi, și un mijlocaș grec, Panagiotis Andreas Trivyzas (20 de ani), ultima dată la divizionara secundă croată NK BSK Bijelo Brdo.

Altfel, într-un meci controlat, teritorial, de către petroliști, care au trecut pe lângă deschiderea scorului în mai multe rânduri, prin Țicu (șut în transverală), Mihăescu, Gnabouyou sau Younes, dar în care și gazdele au avut ocaziile lor importante, irosite de către Andrei Stancu și Vasile Popescu, diferența s-a făcut cu două minute înainte de final, atunci când francezul Guy Gnabouyou a marcat cu un șut din mijlocul careului mare advers!

Iată, însă, și configurația celor două formații care s-au întâlnit astăzi:

FC Petrolul: Lungu (60 Apostolachi) – Zaharia, Racu, Manolache, Țicu – Meza Colli (46 Olaru), Mihăescu (60 Arnăutu) – Munteanu (46 Deac), Marinescu (60 Younes), Ștefănescu (46 Saim Tudor; 70 Trivyzas) – Blănaru (58 Gnabaoyou).

CS Petrolul 95: Roman – Drăgoi, Chiriță, Nicolae, Bălan – D. Dumitru, O. Costache, Buturugă, Fieraru – M. Nițescu, A. Stancu. Au mai jucat: V. Popescu, I. Pârvu, I. Dumitrescu, B. Roșca, Ed. Bratu, Rîndașu, Goroneanu.

 

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043