Test în familie la finalul primei săptămâni de antrenamente

„Lupii” au încheiat cu un test în familie prima săptămână a pregătirilor din această vară, Nicolae Constantin putând să facă, astfel, o primă evaluare a elevilor săi, în condițiile unui joc-școală disputat la Brazi. Tehnicianul a împărțit lotul pe care l-a avut la dispoziție în două echipe, „galbenii” și „albaștrii”, rulând, practic, toți jucătorii valizi, pe parcursul a două reprize de câte 45 de minute.

Pentru „galbeni” au jucat Avram (Jercălău) – Niță (Rusu), Meijers (Nicolae), Huja, Țicu – Constantinescu, Olaru, Romario, Nițescu – D. Ilie (Iovu), Măzărache, în vreme ce la „albaștri” au evoluat Cebotari (Al. Radu) – Pârvulescu (Dunca), Lică, Manolache, Oprea – Cebotaru, Licsandru – Bratu, Boțogan (Ekollo), Saim Tudor (Mănăilă) – Diarra, primii impunându-se cu 2-1, toate golurile fiind înscrise după pauză, de către Măzărache, Constantinescu, respectiv Ekollo.

Echipa noastră va continua să se antreneze la Ploiești pe parcursul săptămânii viitoare, alternând zilele cu una sau două ședințe de pregătire, pentru ca vineri să dispute și primul joc amical al acestei perioade, în compania formației de eșalon județean Tricolorul Breaza.

Multă sănătate, Marius Coman!

Antrenamentul de sâmbătă a fost unul cu mult ghinion pentru unul dintre jucătorii sosiți în această vară la Ploiești. Atacantul Marius Coman a suferit o accidentare gravă, fiind transportat de urgență la spital, iar, după primele investigații, verdictul a fost acela al unei luxații de șold la piciorul stâng. Situație ce impune și spitalizarea pentru câteva zile, pentru ca zona afectată să poată fi tratată.

Multă sănătate, Marius, și o revenire cât mai rapidă!

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1936
2934
3934
4933
5931