Test ofensiv reușit!

Cu mai puțin de o săptămână înainte de primul meci oficial al anului, FC Petrolul a susținut, astăzi, o ultimă repetiție, întâlnind-o pe Astra II, formație ce evoluează în cel de-al treilea eșalon. Partida s-a desfășurat la Pleașa și a reprezentat un bun antrenament ofensiv pentru elevii lui Viorel Moldovan, cei care au reușit să înscrie de șapte ori, fără să primească vreun gol.

La pauză a fost 2-0, după reușitele lui Romario Moise (23) și Serge Ekollo (42), pentru ca, în partea a doua, diferența să fie mult mai clară, Balint (59), Mitrea (61), Buhăescu (72, 86) și Bratu (74) fixând scorul la 7-0.

Petrolul a început partida cu Kitanov – Bărboianu, Meijers, Nicolae, Țicu – Nir Lax – Ekollo, Moise, Roige, Saim Tudor – Balint, pentru ca, pe parcursul reprizei secunde, să mai evolueze Olaru, Lică, Manolache, Mitrea, V. Bogdan, Constantinescu, Bratu, Buhăescu și Popovici.

De partea cealaltă, pentru Astra au evoluat Silveanu – Oreviceanu, Avram, Vasilescu, Y. Fatai – Giuroiu, Banu, Pahonțu, Zaharia – Duminică, A. Fatai. Au mai jucat Mizdrescu, Toader, Berbeacă.

„Lupii” își vor continua programul de pregătire pentru jocul cu ACSM Politehnica Iași, ce se va disputa marți, de la ora 20.30, pe „Ilie Oană”, în cadrul optimilor de finală ale Cupei României.

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043