Testul Gacon i-a „stors” pe „lupi”

Dacă ziua de ieri  fost una „lejeră”, cu un antrenament ușor, ca de după revenirea din vacanță, de astăzi, în schimb, petroliștii au început pregătirile la intensitate maximă.

Împărțiți în două grupe, „lupii” au mers, dimineață, la terenurile sintetice de la Parcul Municipal Vest, acolo unde au avut de parcurs Testul Gacon, un examen fizic „ucigător”. Testul pornește de la o alergare pe o distanță de 125 de metri, în timp de 45 de secunde, însă are 25 de repetări, cu o pauză de 15 secunde între ele, la fiecare fază distanța crescând cu 6.25 metri.

Dirijați de preparatorul fizic Stelian Isac, și supravegheați de Viorel Moldovan, Francisc Dican și Cătălin Grigore, petroliștii au suportat cu bine supliciul, unul dintre remarcați fiind juniorul Rafael Popovici, cel care a încheiat testul părând să mai aibă, încă, ceva rezerve fizice.

După-amiază este programat încă un antrenament, în condițiile în care, până sâmbătă, regimul este unul de semi-cantonament, cu câte două ședințe de pregătire în fiecare zi.

Mai jos, câteva imagini de la antrenamentul de astăzi, iar pe FCP TV puteți găsi un reportaj video.

Foto: Cristi Stavri.

 

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs Sepsi OSK Sfântu Gheorghe

Stadion Ilie Oană
Cupa Romaniei

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
11837
21832
31832
41831
51826