Turul se încheie, mâine, la Clinceni

Petrolul se pregăteşte pentru ultimul asalt din 2018, aflându-se în faţa unei săptămâni ce poate influenţa, decisiv, componenţa clasamentului înaintea pauzei de iarnă. În ultima etapă a turului, „lupii” vor juca mâine, de la ora 14.00, pe terenul celor de la Academica Clinceni, pentru ca sâmbătă să evolueze, tot în deplasare, contra ilfovenilor de la Sportul Snagov.

Aflată pe locul trei înaintea ultimului joc al turului de campionat, Petrolul se pregăteşte pentru două teste extrem de importante în această săptămână, dând piept cu două potenţiale contracandidate din lupta pentru promovare.

Mâine, de la ora 14.00, echipa lui Octavian Grigore va juca pe terenul formaţiei Academica Clinceni, una dintre revelaţiile primei parţi a sezonului. După ce, o bună perioadă de timp, a jonglat cu primele două poziţii, conducând în mai multe rânduri campionatul, Academica a alunecat, în ultimele runde, până pe locul cinci, însă rămâne, fără doar şi poate, un adversar ce trebuie tratat la modul cel mai serios cu putinţă. Şi asta chiar dacă gruparea ilfoveană este singura din Liga 2 Casa Pariurilor care n-a bifat vreun rezultat de egalitate, pierzând, totodată, meciurile disputate în compania primelor şapte clasate: acasă cu Chindia Târgovişte (0-1) şi Sportul Snagov (0-1), în deplasare cu FC Argeş (0-1), Universitatea Cluj (0-3) şi CS Mioveni (1-2).

Revine Ghinga, lipsesc Antoche şi Saim Tudor

„Lupii” au plecat, de astăzi, spre Capitală, urmând ca mâine să-şi continue deplasarea către Clinceni, din lot nefăcând parte Paul Antoche, suspendat după cartonaşul roşu văzut în jocul cu UTA, şi Saim Tudor, cel care a acuzat o accidentare de ultimă oră şi a intrat, astfel, pe lista indisponibililor. Revine, în schimb, Sebastian Ghinga, experimentatul jucător fiind refăcut după problema medicală ce l-a ţinut departe de gazon vreme de o lună şi jumătate.

10 lei biletul

Meciul de mâine se va disputa pe stadionul din Clinceni, iar intrarea spectatorilor va costa 10 lei. Suporterii petrolişi vor avea rezervat un sector de tribună, biletele putând fi procurate, la faţa locului, de la un punct de vânzare special amenajat.

Partida va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Marian Barbu (Făgăraş) – Bogdan Velicu (Bucureşti) şi Marius Marchidanu (Brăila), arbitru de rezervă fiind Marius Chiţu (Târgovişte). Ca observatori au fost delegaţi Bogdan Zanfirescu (Botoşani) şi Ştefan Donciu (Sf. Gheorghe).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043