Unirea Slobozia – FC Petrolul 0-0/Un punct care nu ajută

Rămânem fără victorie în grupele Cupei României Betano și după cea de-a doua partidă, una încheiată fără gol, pe „Ilie Oană”, în compania divizionarei secunde Unirea Slobozia.

Meciul cu Unirea Slobozia nu ne-a adus victoria ce ne-ar fi permisă să sperăm, cu șanse mari de reușită, la o calificare în faza următoare a competiției. Cu mai mulți jucători ce au apărut mai puțin pe teren până acum în primul „11”, cu Budescu titular și integralist în premieră de la revenirea la Petrolul, trupa lui Nicolae Constantin a fost cea care a controlat, conform așteptărilor, ostilitățile, fără însă să găsească și drumul spre plasa porții apărate de către Păduraru.

Începutul a fost marcat de două șuturi-trasor expediate de către Budescu (11 și 14), din afara careului, balonul ocolind, de fiecare dată, de puțin ținta, iar seria ocaziilor a continuat până la pauză, însă Ivanovski (16, 42), Bratu (25) sau Mathaus (28) n-au reușit să „miște” tabela.

Scenariul s-a repetat și după pauză, cu același „apetit” al „lupilor” în a irosi oportunitățile, apărute chiar și în condițiile unui joc nu neapărat convingător. Manzala, introdus la pauză, n-a putut să-l învingă pe Păduraru (50 și 69), iar Măzărache (80) a ratat, probabil, cea mai mare ocazie a meciului, trimitând peste poartă, din marginea careului mic!

S-a terminat, astfel, 0-0, și adunăm un singur punct după primele două etape ale Grupei A din Cupa României Betano. Și astfel, cu doar un meci rămas de disputat, la începutul lunii decembrie, tot la Ploiești, cu U Craiova 1948, șansele pentru accederea în sferturile de finală par, acum, extrem de mici, cel puțin atât cât pot fi ele calculate în noul format al competiției.

Foto: Răzvan Păsărică (www.sportpictures.eu).

Unirea Slobozia – FC Petrolul 0-0

Unirea: Păduraru – Ibiran (cpt), I. Dinu (58 Lazăr), Perju, Ben Levy – Prejmerean (62 Lemnaru), Cruceru (66 Dorobanțu) – M. Ciobanu, Afalna (46 Golda), Bolohan – C. Rus (58 R. Szilaghi). Antrenor: Costel Enache.

FC Petrolul: Leitner – Pashov, Olaru (cpt), Mathaus (46 Meijers), Velisar (87 Țicu) – Cebotaru, Dumitriu – Bratu (77 Tolea), Budescu, Tucaliuc (46 Manzala)  – Ivanovski (46 Măzărache). Antrenor: Nicolae Constantin.

Au arbitrat: Claudiu Marcu (Constanța) – Gheorghiță Bălan (Pitești) și Nicușor Marin (Suseni – Argeș).

Rezervă: Bogdan Neculcea (București).

Observatori: Nicolae Marodin (București, pentru arbitraj) și Costel Petre (Periș-Ilfov, pentru organizare).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043