Unirea Slobozia – Petrolul Ploiești/„Lupii” vor să-și prelungească invincibilitatea

După două săptămâni de pauză, Liga 2 s-a reluat în acest weekend, etapa cu numărul 6 programând un meci tare pentru Petrolul. Formația noastră se va deplasa la Slobozia, pentru întâlnirea cu Unirea, ce se va disputa duminică, de la ora 11.00.

Neînvinsă în ultimele cinci confruntări oficiale, trupa pregătită de către Nicolae Constantin speră să-și prelungească parcursul și după întâlnirea de mâine, de la Slobozia. Petrolul va avea în față una dintre revelațiile acestui start de sezon, Unirea încheind plutonul primelor 6, după ce a bifat trei victorii și două remize în primele cinci etape. Un adversar, astfel, de luat în seamă, care a marcat multe goluri, 12, primind, în schimb, puține, doar două, ambele, însă, în ultimele două runde.

Petroliștii s-au pregătit, în această dimineață, la Conpet, iar după masa de prânz au făcut deplasarea către Slobozia. Problemele de efectiv ale „galben-albaștrilor” sunt aceleași ca și la precedentele confruntări, Meijers și Nițescu nefiind refăcuți după accidentări. S-au întors, însă, de la loturile naționale Vali Țicu și Sergiu Pârvulescu, ambii intrând în programul normal de pregătire, iar Marian Huja pare să fi trecut peste problema medicală ce l-a împiedicat să fie în lot la jocul de „Cupă” de la Brăila.

Partida de mâine va începe la ora 11.00 și va fi condusă de către o brigadă alcătuită din Sorin Costreie (Buftea) – Florian Alexandru Vișan (Galați) și Mihăiță Necula (București). Arbitru de rezervă va fi Eduard Ioniță (Galați), iar ca observatori au fost delegați Ion Olteanu (București) și Florentin Barbu (Giurgiu). Întâlnirea va fi transmisă de către Digisport, LookSport și Telekomsport.

Următorul meci

FC Dinamo București vs FC Petrolul Ploiești

Stadionul "Arcul de Triumf"
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043