Vali Țicu, convocat în lotul preliminar pentru turneul final al Campionatului European „U21”

„Căpitanul” echipei noastre, Valentin Țicu, face parte dintre cei 27 de jucători convocați de către selecționerul Emil Săndoi în lotul preliminar al reprezentativei „U21”, care va demara pregătirile pentru turneul final al Campionatului European. Competiția se va desfășura în perioada 21 iunie – 8 iulie și va fi găzduită de către România și Georgia, meciurile din țara noastră urmând să se dispute la București și la Cluj.

Conform FRF, lotul final pentru Campionatul European va fi anunțat pe 14 iunie, putând să apară modificări în funcție de convocările de la prima reprezentativă. „Tricolorii” se vor reuni pe 2 iunie și, ulterior, vor efectua un stagiu de pregătire în Italia, iar la turneul final vor debuta pe 21 iunie, atunci cînd vor întâlni Spania (ora 21.45, stadion „Ghencea”). Celelalte două adversare ale României, din Grupa B, vor fi Ucraina (24 iunie, ora 19.00, stadion „Ghencea) și Croația (27 iunie, ora 21.45, stadion „Ghencea).

În ultimii doi ani, Vali Țicu a fost convocat constant la acțiunilor echipei naționale „U21”, pentru care a adunat șapte prezențe, în șase dintre meciuri fiind titular.

Mult succes, Vali!

Următorul meci

FC Petrolul Ploiești vs AFC Hermannstadt

Stadion Ilie Oană
Superliga

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
1922
2819
3817
4915
5913