Victorie clară cu CSO Plopeni în prima verificare a anului

Cu o zi înainte de plecarea în cantonamentul montan, formația noastră a susținut, astăzi, un prim joc test în 2021, în compania formației de eșalon trei CSO Plopeni. Întâlnirea s-a desfășurat pe terenul sintetic din incinta Complexului Olimpic de la Izvorani și s-a încheiat cu o victorie concludentă a „galben-albaștrilor”, scor 7-0 (4-0).

S-au jucat două reprize de câte 50 de minute, iar golurile formației lui Viorel Moldovan au fost marcate de către Valentin Balint (15 și 20, pen.), Vlad Mitrea (17), Sory Diarra (41), Mihai Constantinescu (56), Bart Meijers (69) și Vasile Buhăescu (100).

Tehnicianul „lupilor” a folosit două formule distincte, apelând, în prima parte, la Avram (35 Cebotari) – Olaru, Lică, Mondragon, Manolache – Bratu, S. Pană, Mitrea, Saim Tudor – Balint, Diarra. După reluare, pentru petroliști au jucat Cebotari (70 Kitanov) – Bărboianu, Meijers, Huja, Țicu – Salifu, Lax – Constantinescu, Roige, Vajushi – Buhăescu.

Acuzând unele probleme de natură medicală, Sergiu Arnăutu, Robert Enache și Romario Moise au fost menajați și nu au evoluat deloc în acestă primă întâlnire a anului, în vreme ce tinerii Adrian Nicolae, Vlad Bogdan și Rafael Popovici au jucat în finalul confruntării, dar pentru adversara „lupilor”, CSO Plopeni.

În schimb, mijlocașul camerunez Serge Ekollo nu va mai face parte din lotul formației noastre în acest sezon, el urmând să meargă, sub formă de împrumut, la Dunărea Călărași. De asemenea, fundașul central Andrei Răuță nu mai intră în în vederile staffului tehnic și nu se mai antrenează cu prima echipă, situația sa contractuală urmând să fie rezolvată în perioada următoare.

De mâine, petroliștii își vor muta cartierul general la Săcele, urmând ca, până la finalul lunii, să se pregătească lângă Brașov. Pe parcursul cantonamentului vor fi programate și trei jocuri de verificare, cu Sepsi Sf. Gheorghe (20 ianuarie), AFC Odorheiu Secuiesc (23 ianuarie) și Dunărea Călărași (28 ianuarie).

Următorul meci

Meciuri

DatăEvenimentOră/Rezultat

Clasament

LocClubMPct
13064
23055
33053
43049
53043